28-godišnja Rita Ora posjetila je na 72. Filmski festival u Cannesu.

Galerija


Da se mlada pjevačica posvađala s dobrim stilom, poznato je odavno.

Vezani članci Virginie Ledoyen i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty Images) Susret kolega poslije 19 godina: Glumica iz legendarnog filma ''Žal'' oduševila ljepotom i poslije toliko vremena Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Slavni oskarovac nikad nije bio zaljubljeniji: Strpljivo je fotografirao 23 godine mlađu djevojku!

Radi se o britanskoj pjevačici albanskih korijena Riti Ori, koja je posjetila francusku rivijeru tijekom održavanja 72. Filmskog festivala u Cannesu, koji je završio prošlu subotu, i to u jednom od upečatljivijih izdanja, ali ne na dobar način.

Naime, za svoju prvu pojavu na festivalu pjevačica je odabrala bijelu satensku haljinu Andreasa Kronthalera za Vivienne Westwood koja je neodoljivo podsjećala na kostim Playboyevih zečica, samo je ona bila bijele boje te je imala i nešto materijala ispod stražnjice.

Gornji dio haljine u obliku korzeta otkrio je Ritino bujno poprsje, dok je asimetrični donji istaknuo vitke noge, pa nećemo pogriješiti ako kažemo kako je haljina više otkrivala nego skrivala. No kod Rite smo na to itekako navikli, iako je imala i dobrih modnih trenutaka.

Na nju je kombinirala bijele cipele s perjem te raskošnu, dijamantnu ogrlicu, a make-up i frizura bili su beprijekorni kao uvijek. Iako je 28-godišnjakinja seksi žena, ni ovim izdanjem nije pretjerano oduševila modne znalce i javnost.

Podsjetimo, pjevačica je nedavno imala i kratku aferu s glumcem Andrewom Garfieldom, koja je završila nakon svega nekoliko mjeseci i to navodno na njegovu inicijativu. Bivšem dugogodišnjem dečku holivudske glumice Emme Stone smetala je velika medijska pozornost koju je donosila veza s Ritom, pa se povukao te navodno slomio Riti srce, iako nitko od njih nikada nije komentirao prirodu tog odnosa.

Ako joj je srce i bilo slomljeno, čini se da ga je zaliječila jer je čitavo vrijeme u Cannesu bila fantastične volje.

Gdje su danas natapirana frizura i topići? Potresna životna priča omiljene vrckaste dadilje