"jako je bolno"

Slavna pjevačica oporavlja se od operacije i ponovno golica maštu fotografijama: "Uživajte u životu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora poznata je po tome da nema problema s objavljivanjem golišavih fotografija na Instagramu, a uz fotografiju u minijaturnom bikiniju poslala je i snažnu poruku.

Pjevačica Rita Ora posljednjih nekoliko dana opušta se i oporavlja nakon operacije krajnika. Na svom profilu na Instagramu ponovno he golicala maštu fotografijama u minijaturnom crnom bikiniju dok se opuštala kraj bazena u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

"Uživajte u životu. Molim vas. Zaštitite svoje srce i budite ponosni sami na sebe", napisala je 29-godišnja pjevačica uz fotografiju na kojoj nije previše prepustila mašti. Rita Ora poznata je po tome da nema problema s objavljivanjem golišavih fotografija na društvenim mrežama.

Pohvalila se i novom tetovažom, a objavila je i fotografije iz studija za tetoviranje. Istaknula je da operacija krajnika "nije šala". "Operacija je jako bolna, ali pozitivna strana svega je to što sam si dopustila da ozdravim u miru", napisala je pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Enjoy your life. Please. Protect your heart and be proud of YOU.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Prije nekoliko dana Rita Ora najavila je svoju južnoafričku turneju milijunima obožavatelja koji ju vjerno prate na Instagramu. Podsjetimo, pjevačica je prošle godine nastupila u Zadru, no koncert se pretvorio u poprilični debakl jer je na njega stiglo tek oko 5000 obožavatelja, dok se Rita hvalila kako ih je bilo 60 tisuća.

Koncert je trajao manje od sat vremena, no pjevačica je nahvalila ljepote Hrvatske te publiku, pa je barem napravila dobru promociju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene