Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)
Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par se upoznao kad je njoj bilo 14, a njemu 19 godina, no tada nije zaiskrilo.


Par je zajedno od travnja 2012. godine.

Vezani članci Macaulay Culkin Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije Mila Kunis (Foto: Profimedia) Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše

Radi se o glumcima Mili Kunis i Ashtonu Kutcheru koje smo još davnih dana gledali u hit seriji "Lude sedamdesete", no među njima tada nije zaiskrilo, jer je njoj bilo svega 14, a njemu 19 godina.

35-godišnja glumica tada je bila i u vezi s glumcem Macaulayom Culkinom s kojim se počela viđati 2002. godine, a zajedno su proveli ukupno 9 godina, unatoč činjenici da je zvijezda serije "Sam u kući" već tada imala problema s ovisnošću pa se nitko nije previše iznenadio kada je duo prekinuo.

Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)
Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Foto: Getty

Ashton i Mila počeli su hodati godinama nakon prestanka snimanja serije nakon što su se sreli na jednoj dodjeli nagrada.

Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)
Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Foto: Getty

"Počela sam ga odmjeravati kako je zgodan, no nisam odmah shvatila da se radi o Ashtonu. Osjećala sam se jako čudno, jer za vrijeme snimanja serije, svi naši poljupci bili su isključivo gluma", priznala je jednom prilikom simpatična glumica. Duo se počeo neobavezno viđati tri mjeseca, a onda su se javili osjećaji s jedne strane.

Ona je bila ta koja je shvatila da se zaljubila, a ostalo je povijest. Par se zaručio 2014. godine, a iste se i vjenčao. Danas su ponosni roditelji kćerkice i sinčića, no intimu vješto skrivaju od javnosti, toliko da se i vrlo rijetko pojavljuju na crvenim tepisima.

Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia)
Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Foto: Getty

No neki dan zajedno su podržali jedan humanitarni događaj te su spremno pozirali okupljenim fotografima, još jednom nam pokazivši zašto ih smatramo jednim od najljepših holivudskih parova.