Pjevačica Rihanna godinama je više-manje single, a imala je i užasna iskustva u vezama.


29-godišnja pjevačica Rihanna godinama je više-manje single, a imala je i užasna iskustva u vezama – sjetimo se samo zlostavljača Chrisa Browna. Njezini su fanovi zato oduševljeni jer su procurile fotografije ljepotice s Barbadosa u zagrljaju nepoznatog muškarca. Snimljeni su na bazenu u Španjolskoj u vili koju su iznajmili. Ne zna se tko je zgodni muškarac, ali Rihanna se čini sretnom.

Vezani članci Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Prošle godine u ovo vrijeme su se žestoko svađali, a danas najbogatija glazbenica uživa s dečkom milijarderom Rihanna (Foto: Instagram) Nekad je bila mršavica, a danas zavodi raskošnim oblinama kojima se dive i druge slavne osobe

Internet se najviše šali na račun Drakea, s kojim je Rihanna navodno bila u vezi. Pojavile su se priče da se zapravo radi o bivšem dečku Naomi Campbell, no opet se ne zna kako se zove, čime se bavi, odakle je i druge važne informacije. Inače, prije par mjeseci RiRi i Naomi navodno su se posvađale zbog nepoznatog razloga i prestale su se pratiti na društvenim mrežama. Čini se da je sad jasno koji je bio razlog.