Rihanna i arapski milijarder Hassan Jameel zajedno su od 2017. godine, no detalje veze skrivaju.

Galerija


Ovo nije prvi put da se barbadoška pjevačica Rihanna suočava s glasinama da je u drugom stanju.

Vezani članci Lewis Hamilton - 1 Lewis Hamilton se pohvalio drukčijom frizurom, a reakcija njegove bivše djevojke je svima zapela za oči Slika nije dostupna Rihanna je trudna? "Nešto se s njom događa, no nije trudna"

Ipak, ovo je prvi put da su takva šuškanja ovako glasna. Naime, pjevačica posljednjih dana ima nešto veći trbuščić koji uporno skriva šalovima i torbicama, no najviše pažnje privukao je njezin nastup na humanitarnoj večeri Diamond Ball, koji organizira ona sama već petu godinu zaredom.

Naime, u žaru nastupa, ispod crne kombinacije koju je nosila nazirao se poveći trbuščić. Iako Rihanna odlično nosi nešto više kilograma nego na početku karijere, njezini obožavatelji uvjereni su da ovo nisu tek tako nakupljeni kilogrami.

Također, neposredno prije nastupa 31-godišnja pjevačica izjavila je sljedeće: "Ja sam žena crne boje kože od žene crne boje kože koja je nastala od druge žene crne boje kože i rodit ću dijete crne boje kože. To je ono tko sam ja. To je u srži mog postojanja, moj DNK. I uvijek ću ostati i boriti se za ono u što vjerujem i za one koje volim i poštujem."

I bilo je to sasvim dovoljno da se njezini obožavatelji ponadaju kako stiže kruna ljubavi s milijarderom Hassanom Jameelom.

Pjevačica se s milijarderom počela viđati 2017. godine, no nikakvi detalji o paru nisu poznati javnosti. Rihanna je dugo skrivala tu vezu, što je bilo očekivano nakon burne i vrlo javne veze s reperom Chrisom Brownom, koji ju je 2009. godine pretukao.

Ipak, Rihanna je priznala kako je ludo zaljubljena te kako jedva čeka postati majka. Ovog ljeta s obitelji svog partnera posjetila je susjednu Italiju, pa se čini da su stvari među njima vrlo ozbiljne.

"Sada nikad nećemo dočekati deveti album koji čekamo gotovo četiri godine", samo je jedna od reakcija na Twitteru.

U našoj se galeriji uvjerite kako pjevačica lukavo skriva trbuh posljednjih dana, no nadamo se da je svjesna kako takve tajne ne mogu predugo ostati tajne.

Danijela Dvornik pohvalila se obiteljskom fotografijom koja je razočarala njezine obožavatelje