Uvrštena je na listu umjetnika s najviše digitalnih nagrada za preko 100 milijuna prodanih singlova putem interneta, no novi spot će vas u najmanju ruku šokirati. Je li pretjerala?


Ne zovu je uzalud 'zločesta djevojka RiRi'! Rihanna je svojim novim spotom za pjesmu 'Bitch Better Have My Money' zgrozila javnost. Spot je prepun golotinje, krvi, prostota i nasilja.

Vezani članci Kakav je položaj žena u društvu? - 2 Kakav je položaj žena u društvu? "Bitno je znati svoju vrijednost, ono što ti sam sebi značiš" Chris Brown (Foto: Pixsell) Problematični reper i bivši Rihannin dečko u Parizu uhićen zbog optužbi za silovanje

RiRi je pokazala kako bi se provela osoba koja joj duguje novac, a kad pogledate video znati ćete da se ta nesretnica ne bi provela ni najmanje dobro.

Nadmašila samu sebe - napastvovala publiku na koncertu

Rihanna je objasnila kako joj je ideja za ovaj spot pala na pamet još prije osam mjeseci i jedva je čekala provesti je u djelo. Spot je napravljen kao mini film, točnije kao mini mafijaška osveta.

Što mislite o njenom novom spotu?

**UPOZORENJE - gledati na vlastitu odgovornost!**

Osim toga, neki od njezinih obožavatelja imali su posebnu premijeru. Rihanna ih je otela i pozvala na posebnu premijeru svojeg novog spota. Možete samo zamisliti kako su bili iznenađeni - zapravo, najbolje da pogledate sami! 

 

It got a little more interesting last night when Rihanna decided to kidnap her fans for an exclusive premiere of “Bitch Better Have My Money.” Witness the TIDAL X: Rihanna BBHMM highlights now and check out the epic “B*tch Better Have My Money” music video, also on TIDAL.com.

Posted by TIDAL on Thursday, July 2, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook