Šuška se, šuška

Rihanna je trudna? "Nešto se s njom događa, no nije trudna"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rihannini obožavatelji počeli su ponovno pričati kako je pjevačica u drugom stanju.

Ovo nije prvi put da se priča o Rihanninoj trudnoći. Naime, njeni obožavatelji počeli su naveliko pričati kako je pjevačica u drugom stanju. 

Pogledaj i ovo Rihanna - 1 Slučajnost ili? Rihanna i njen partner otkrili su ime svog drugog djeteta, njihovi fanovi već su ga s nečim povezali!

29-godišnja pjevačica s Barbadosa trenutno ili doista nema dečka ili ga jako dobro skriva. No, kako god bilo, pjevačicu već dugo nismo vidjeli u muškom društvu. Nakon završetka turbulentne veze s reperom Chrisom Brownom, koja je trajala i nakon što ju je on istukao 2009. godine te kratkih avanturica, Rihannu se povezivalo s Drakeom, ali i Oskarovcem Leonardom DiCaprijom, s kojim je viđena nekoliko puta, i za kojeg se neko vrijeme šuškalo i kako je otac njezinog djeteta.

Medijima je priča o potencijalnoj trudnoći bila puno zanimljivija verzija, a kao jedan od potencijalnih očeva navodi se i Chris Brown, s kojim Rihanna navodno nikada nije prekinula kontakt.

"Rihanna nije trudna, žao mi je što sam vas razočarao. Nešto se s njom događa, no to je privatno", kaže izvor blizak pjevačici za Hollywood Gossip.

Spekulacije su nastale zbog fotografije na kojoj Rihanna nosi poderane traperice i široku plavu bluzu te torbu, kojom kao da pokušava sakriti trbuščić. No, s druge strane, to može i značiti da je pjevačica pokušala sakriti i koji kilogram viška, obzirom da ovo nije prvi put u posljednje vrijeme da nosi vrlo široku odjeću.

 

#Rihanna's been eating good: Robert Kamau/@gettyimages

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene