Rihanna je postala najbogatija glazbenica na svijetu nakon uspjeha njezinog kozmetičkog i modnog carstva "Fenty".

Galerija


Slavna pjevačica s Barbadosa, Rihanna, službeno je postala najbogatijom glazbenicom na svijetu.

Vezani članci Rihanna (Foto: Profimedia) Nakon romantičnog odmora s dečkom milijarderom u Italiji, pjevačica izbacila nogu u New Yorku i bacila u trans Rihanna (Foto: Profimedia) Ona je oduvijek seksi, ali na ovo njezino izdanje baš nitko nije ostao ravnodušan

Forbes lista najbogatijih ljudi upravo ju je svrstala na sami vrh, pa je tako iza sebe ova mlada žena ostavila Madonnu, Beyonce i Celine Dion. 

Rihannino bogatstvo trenutno je procijenjeno na 600 milijuna dolara, a druga na listi je Madonna sa 570 milijuna dolara. Dio novca Rihanna je zaradila svojom glazbom, ali zapravo se većina u njezin džep ulila putem suradnje s francuskim luksuznim brendom LVMH. Također, Rihanna je i sama stvorila uspješno modno i kozmetičko carstvo pod nazivom "Fenty".

Upravo njezin brend žene diljem svijeta obožavaju jer se bazira na inkluzivnosti i nudi jako širok raspon veličina donjeg rublja kao i nijansi pudera i ruževa. 

Rihanna je prvu kozmetiku sa svojim potpisom lansirala prije dvije godine u suradnji s lancem trgovina šminke Sephora, a samo iz te suradnje uspjela je zaraditi 100 milijuna dolara. Njezina linija donjeg rublja pod nazivom "Savage X" također je megapopularna, a i prihvatljiva cijenom. 

Seksi donje rublje s Rihanninim potpisom privlačno je mnogim ženama jer je cjenovno pristupačnije od rublja Victoria's Secreta, a nudi i veći izbor modela i veličina. 

"Nikada nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca, tako da me ova brojka neće spriječiti u tome da i dalje radim. Definitivno neću zbog te brojke prestati s poslovnim pothvatima. Stvaram iz ljubavi ne iz želje za novcem", rekla je Rihanna. 

Dodala je i kako taj novac nije samo za nju. "Stjecanjem novca širim svoje carstvo, a time nudim i više poslova za druge", zaključila je ova bogata ljepotica. 

 

Prije nego što je postala bajkovita ljubavna priča, ''Zgodna žena'' trebala je imati mnogo mračniji i težak kraj