Rihanna je postala najbogatija glazbenica na svijetu nakon uspjeha njezinog kozmetičkog i modnog carstva "Fenty".

Galerija


Slavna pjevačica s Barbadosa, Rihanna, službeno je postala najbogatijom glazbenicom na svijetu.

Vezani članci Rihanna (Foto: Instagram) Proslavila se pjevanjem, ali sada je otkrila da joj poziranje u izazovnim grudnjacima ide još bolje Rihanna (Foto: Instagram) Nekad je bila mršavica, a danas zavodi raskošnim oblinama kojima se dive i druge slavne osobe

Forbes lista najbogatijih ljudi upravo ju je svrstala na sami vrh, pa je tako iza sebe ova mlada žena ostavila Madonnu, Beyonce i Celine Dion. 

Rihannino bogatstvo trenutno je procijenjeno na 600 milijuna dolara, a druga na listi je Madonna sa 570 milijuna dolara. Dio novca Rihanna je zaradila svojom glazbom, ali zapravo se većina u njezin džep ulila putem suradnje s francuskim luksuznim brendom LVMH. Također, Rihanna je i sama stvorila uspješno modno i kozmetičko carstvo pod nazivom "Fenty".

Upravo njezin brend žene diljem svijeta obožavaju jer se bazira na inkluzivnosti i nudi jako širok raspon veličina donjeg rublja kao i nijansi pudera i ruževa. 

Rihanna je prvu kozmetiku sa svojim potpisom lansirala prije dvije godine u suradnji s lancem trgovina šminke Sephora, a samo iz te suradnje uspjela je zaraditi 100 milijuna dolara. Njezina linija donjeg rublja pod nazivom "Savage X" također je megapopularna, a i prihvatljiva cijenom. 

Seksi donje rublje s Rihanninim potpisom privlačno je mnogim ženama jer je cjenovno pristupačnije od rublja Victoria's Secreta, a nudi i veći izbor modela i veličina. 

"Nikada nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca, tako da me ova brojka neće spriječiti u tome da i dalje radim. Definitivno neću zbog te brojke prestati s poslovnim pothvatima. Stvaram iz ljubavi ne iz želje za novcem", rekla je Rihanna. 

Dodala je i kako taj novac nije samo za nju. "Stjecanjem novca širim svoje carstvo, a time nudim i više poslova za druge", zaključila je ova bogata ljepotica. 

 

Prije nego što je postala bajkovita ljubavna priča, ''Zgodna žena'' trebala je imati mnogo mračniji i težak kraj