Njihova imena najčešće googlamo kako bi provjerili trač koji smo čuli ili nas jednostavno zanima što su danas obukli i s kim se druže.


Ovo su neki od najčudnijih razloga zbog kojih ne volimo slavne osobe

3. Na trećem mjestu najgooglanijih poznatih žena na svijetu nalazi se kraljica Beyonce. Što god napravi, izgovori ili odpjeva, postaje planetarni hit. Na društvenim mrežama drži sigurno prvo mjesto po broju onih koji je prate.m Njeno ime Googla se preko 5 milijuna puta mjesečno

Vezani članci Slika nije dostupna Slavne sestre savjetuju mlađu: 'Usne su ti prevelike' Slika nije dostupna Jennerice emotivno poručile ocu: 'Želimo je upoznati!'

2. Ona je lijepa, bogata, uspješna. Druži se s facama, provocira svojim odjevnim kombinacijama i često na društvenim mrežama možemo vidjeti njene kontroverzne komentare. Rihanna je za svoju planetarnu popularnost zahvalana Jay Z-ju koji joj je ponudio prvi glazbeni ugovor prije 10 godina.

S preko 6 milijuna pretraga mjesečno ova je zvijezda zaslužila drugo mjesto.

One vladaju Instagramom, ali samo je jedna na vrhu - i ne, nije Kim!

1. Na prvom mjestu s uvjerljivo najvećim brojem mjesečnih pretraživanja, radi se o brojci koja je premašila 13 milijuna nalazi se, a tko drugi, kraljica selfija - Kim Kardashian.

Ako je vjerovati Googlu gospođa Kim Kardashian-West u ovom je trenutku najpopularnija osoba na planetu. Svojim obnaženim fotografijama rušila je internet, to je napravila i vjenčanjem za gospodina Westa, rođenjem kćerkice, pa čak i promjenom boje kose. Kako stvari stoje, Kim bi još dugo vremena mogla sjediti na Google tronu.

Ostale najgooglanije zvijezde su:

4. Kylie Jenner - 3,3 milijuna pretraga

5. Kendall Jenner - 2,7 milijuna pretraga

6. Blake Lively - 1,8 milijuna pretraga

7. Jessica Alba 1,5 milijuna pretraga

8. Miranda Kerr - 1,5 milijuna pretraga

9. Cara Delevingne - 1,2 milijuna pretraga

10. Gwyneth Paltrow - 1 milijun pretraga

Priznat ćete, prilično impozantni brojevi.... koju vi zvijezdu najčešće 'googlate'?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook