Richard Gere (Foto: Getty Images)
Richard Gere (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Supruga slavnog glumca Richarda Gerea, Alejandra Silva objavila je na Instagramu sretnu vijest o trudnoći uz fotografiju Dalaj Lame koji daje blagoslov njihovoj nerođenoj bebi.


Richard Gere već ima jedno dijete, a njegovoj je supruzi, 35-godišnjoj poslovnoj ženi i aktivistkinji ovo prva beba na putu, javlja Mirror.

Vezani članci Grimes Djevojka slavnog milijardera golom fotkom potvrdila vijest da čekaju dijete: "Cenzurirano za Instagram" Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) 34 godine mlađa supruga 69-godišnjeg glumca ponosno pokazala trudnički trbuščić

Nakon što se u travnju vjenčao s Alejandrom Silvom, Richard je rekao kako je ''najsretniji čovjek u svemiru''. kada su rekli sudbonosno da par je priredio svečanost na ranču izvan New Yorka.

''Kako ne bih bio, oženio sam se za lijepu ženu, koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu'', rekao je tada poznati glumac.

Par se upoznao nakon što je holivudska zvijezda prespavao u hotelu Silvine obitelji, u Italji 2014. godine.

Alejandra je aktivistkinja koja vodi dobrotvornu organizaciju čiji je cilj ukinuti beskućništvo u Španjolskoj.

O upoznavanju s Richardom jednom je rekla, ''prijatelj nas je upoznao, pogledali smo se i odmah osjetili snažnu vezu. Nismo se mogli prestati gledati cijelu noć'.