Richard Gere danas ima 69 godina, a iza sebe ima dva propala braka te brojne ljubavne afere.

Galerija


Richard Gere svojedobno je bio veliki zavodnik.

Vezani članci Ireland Baldwin Njezin slavni otac umire od srama svaki put kad ona objavi golu fotku, ali plavuša bujnih grudi ne prestaje provocirati Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) Omiljeni glumac dobio dijete u 70. godini, 34 godine mlađa supruga rodila je dječaka

Slavni glumac danas ima 69 godina, a iza sebe ima dva propala braka te brojne ljubavne afere.

Podsjetimo, Gere je od 1991. do 1995. godine bio u braku s jednim od najpoznatijih top-modela svijeta, prelijepom Cindy Crawford, a od 2002. do 2016. godine s Carey Lowell, s kojom ima sina Homera Jamesa.

Ljubio je, među ostalim, i glumicu Penelope Milford od 1971. do 1978. godine, a poznate su i njegove afere s Priscillom Presley 1983. godine te Kim Basinger 1986. godine.

U travnju 2018. godine glumac se oženio španjolskom aktivisticom Alejandrom Silvom, a par je dobio sina u veljači 2019. godine. "Oženio sam se lijepom ženom, koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu", izjavio je nedavno zaljubljeni glumac kojem problem nisu bile ni 34 godine razlike.

Atraktivna plavuša iz propalog braka s Govindom Freidlandom također ima sina, a zanimljivo, kad se par prvi put susreo, Gere je još bio u braku s drugom suprugom, dok je ona bila usred brakorazvodne parnice s rudarskim mogulom. Par je prvi put u javnosti viđen u rujnu 2016. godine na humanitarnom događanju, a na takvim projektima oboje su jako aktivni.

No jedna svjetski poznata dizajnerica nedavno je otkrila kako je imala kratku aferu s Gereom, za koju se dosad nikada nije niti nagađalo.

Radi se o belgijskoj dizajnerici Diane von Furstenberg, koja je gostovala u emisiji slavnog Andyja Cohena "Watch What Happens Live" zajedno s holivudskom glumicom Juliane Moore. U jednom dijelu emisije Cohen i Moore morali su pogađati navodne ljubavne afere 72-godišnje dizajnerice.

"Nekad davno Diane je imala kratku aferu s Richardom Gereom", pročitao je Cohen, a dizajnerica je kroz smijeh priznala kako je doista imala jednu vatrenu noć s glumcem, a oko nje je sve utihnulo. Ipak, dizajnerica nije željela otkrivati nikakve sočne detalje, a ostala je i nepoznanica kada se to dogodilo.

Diane je od 2001. godine u sretnom braku s američkim medijskim mogulom Barryjem Dillerom

Ovo je jedini muškarac koji je kleknuo pred jednu od najljepših žena svijeta, a ona je rekla "ne"