Richard Gere danas ima 69 godina, a iza sebe ima dva propala braka te brojne ljubavne afere.

Galerija


Richard Gere svojedobno je bio veliki zavodnik.

Vezani članci Richard Gere s migrantima (Screenshot: Reuters) Glumac Richard Gere došao podržati spašene migrante na brod SOS Mediteran Richard Gere (Foto: Getty Images) Postat će tata u 69. godini: Supruga Richarda Gerea je trudna

Slavni glumac danas ima 69 godina, a iza sebe ima dva propala braka te brojne ljubavne afere.

Podsjetimo, Gere je od 1991. do 1995. godine bio u braku s jednim od najpoznatijih top-modela svijeta, prelijepom Cindy Crawford, a od 2002. do 2016. godine s Carey Lowell, s kojom ima sina Homera Jamesa.

Ljubio je, među ostalim, i glumicu Penelope Milford od 1971. do 1978. godine, a poznate su i njegove afere s Priscillom Presley 1983. godine te Kim Basinger 1986. godine.

U travnju 2018. godine glumac se oženio španjolskom aktivisticom Alejandrom Silvom, a par je dobio sina u veljači 2019. godine. "Oženio sam se lijepom ženom, koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu", izjavio je nedavno zaljubljeni glumac kojem problem nisu bile ni 34 godine razlike.

Atraktivna plavuša iz propalog braka s Govindom Freidlandom također ima sina, a zanimljivo, kad se par prvi put susreo, Gere je još bio u braku s drugom suprugom, dok je ona bila usred brakorazvodne parnice s rudarskim mogulom. Par je prvi put u javnosti viđen u rujnu 2016. godine na humanitarnom događanju, a na takvim projektima oboje su jako aktivni.

No jedna svjetski poznata dizajnerica nedavno je otkrila kako je imala kratku aferu s Gereom, za koju se dosad nikada nije niti nagađalo.

Radi se o belgijskoj dizajnerici Diane von Furstenberg, koja je gostovala u emisiji slavnog Andyja Cohena "Watch What Happens Live" zajedno s holivudskom glumicom Juliane Moore. U jednom dijelu emisije Cohen i Moore morali su pogađati navodne ljubavne afere 72-godišnje dizajnerice.

"Nekad davno Diane je imala kratku aferu s Richardom Gereom", pročitao je Cohen, a dizajnerica je kroz smijeh priznala kako je doista imala jednu vatrenu noć s glumcem, a oko nje je sve utihnulo. Ipak, dizajnerica nije željela otkrivati nikakve sočne detalje, a ostala je i nepoznanica kada se to dogodilo.

Diane je od 2001. godine u sretnom braku s američkim medijskim mogulom Barryjem Dillerom

Ovo je jedini muškarac koji je kleknuo pred jednu od najljepših žena svijeta, a ona je rekla "ne"