Tračevi koji prate slavne ličnosti nekad su zaista izvan svake pameti.

Galerija


Tračevi i glasine dio su svakodnevnog života. Samo što ako se događaju normalnim ljudima, glasine su zadržane u malim krugovima. No, kad su u pitanju svjetski celebrityji, glasine i tračevi postaju naslovi, senzacija, a njihovo vođenje normalnog života postaje skoro pa nemoguće. Donosimo vam neke od najluđih glasina:

Vezani članci Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie progovorila o najtežem periodu života: ''Ne znam otkud sam pronašla vjeru'' Poznati očevi koji su se kao očevi ostvarili u kasnijim godinama (Foto: Dnevnik.hr) - 6 Sve je duža lista slavnih muškaraca koji postaju očevi u kasnim godinama

Richard Gere - cijelog života nosi se s glasinom da je svojedobno dovezen u losanđelesku bolnicu jer mu je skočimiš zapeo u analnom otvoru. Naravno, on je sve demantirao, govoreći da se radi o urbanom mitu.

Richard Gere (Foto: Getty)
Richard Gere (Foto: Getty)

Elvis Presley - Iako je legendarni glazbenik preminuo u svom domu u Memphisu još 1977. godine, neki i dalje tvrde da je Elvis živ, da je viđen na određenim lokacijama...

Angelina Jolie i James Haven - Nakon što su se Jolie i njezin polubrat poljubili na jednoj dodjeli Oscara, počele su kružiti glasine o njihovom neprimjerenom, ljubavničkom odnosu.

Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty)
Angelina Jolie i James Haven (Foto: Getty)

Mick Jagger i Keith Richards - Racija je 1967. godine upala u dom Keitha Richardsa u potrazi za drogom. Tamo su navodno zatekli Micka Jaggera kako jede čokoladicu s vagine svoje djevojke. Svi koji su bili prisutni to su demantirali, rekavši da su policajci imali bujnu maštu. Moramo se i sami zapitati, jesu li?

Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty)
Mick Jagger i Keith Richards (Foto: Getty)

Cher - Pričalo se dugo da je izvadila pokoje rebro da bi izgledala mršavije, no čini se da ipak nije... Liječnik ju je pregledao i rekao kako bi Cher imala vidljive ožiljke da je to točno.

Cher (Foto: Getty)
Cher (Foto: Getty)

Jamie Lee Curtis - Šuškalo se da je glumica rođena kao muškarac, a ona se nikad na te glasine nije niti osvrnula niti ih komentirala.

Jamie Lee Curtis (Foto: Getty)
Jamie Lee Curtis (Foto: Getty)

John Lennon i Brian Epstein - Tri autora - Albert Goldman, Peter Shotton i Hunter Davies, tvrde da je Lennon spavao s menadžerom Epsteinom, koji je umro 1967. Lennon je 1980. godine izjavio da to nije istina, da nikad nisu konzumirali prijateljstvo - koje je bilo prilično intenzivno.

Beyonce - Sjećate se kad je Beyonce bila trudna pa su mnogi tvrdili da je lažirala trudnoću i da je zapravo nosila lažni trbuščić mjesecima, a da je dijete nosila surogat majka? Beyonce je na to sve rekla kako nije povrijeđena komentarima jer su jednostavno ludi.

Beyonce (Foto: Getty)
Beyonce (Foto: Getty)