Andrija Jarak rođendan će slaviti sa suprugom Ivanom te njihovo troje djece kod kuće.

Galerija


Reporter Andrija Jarak, koji ima više od 20 godina iskustva u novinarstvu i prepoznatljivo je lice informativnog programa Nove TV, slavi 50. rođendan. 

Vezani članci Reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak Reporter Nove TV Andrija Jarak pozitivan na koronavirus. Osjeća se dobro i ima blage simptome Andrija Jarak i Davor Bernardić ''Kletva se obistinila po tko zna koji put'': Društvene mreže užarile šale na račun poznate uzrečice o Andriji Jarku

"Proslavit ću ga doma skromno s obitelji i djecom. Planirao sam veću feštu, ali zbog svega s koronavirusom odgodio sam ju za neka bolja vremena", rekao je Andrija. 

Rekao nam je kako mu to i nije toliko bitno, nego samo želi da prođe cijela ova situacija. "Nek' smo samo živi i zdravi", istaknuo je Andrija, kojeg gledatelji Nove TV jako dobro znaju. Našalio se kako je sad već u ozbiljnim godinama. 

Andrija je stalno na terenu i tijekom pandemije koronavirusa te poštuje mjere zaštite, a za 50. rođendan nećemo ga gledati u informativnom programu Nove TV.

"Dobio sam slobodan dan, bili su uviđavni na poslu i, eto, sa svojom sam obitelji kod kuće", ispričao je reporter, koji je u braku sa suprugom Ivanom te imaju sina Ivana i kćeri Anamariju i Luciju. 

Inače, Andrija je jedini domaći novinar za kojeg je vezana kletva "dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće". To znači da se nekome ne piše dobro.