Sve najbolje želimo!

Legendarni reporter Andrija Jarak slavi 50. rođendan, provjerili smo kako će ga obilježiti u ovim neobičnim vremenima

Andrija Jarak Andrija Jarak Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrija Jarak Andrija Jarak Andrija Jarak i Krešimir Mišić - 3 Andrija Jarak Andrija Jarak i Krešimir Mišić Andrija Jarak Andrija Jarak +0 Andrija Jarak Galerija

Andrija Jarak rođendan će slaviti sa suprugom Ivanom te njihovo troje djece kod kuće.

Reporter Andrija Jarak, koji ima više od 20 godina iskustva u novinarstvu i prepoznatljivo je lice informativnog programa Nove TV, slavi 50. rođendan. 

Pogledaj i ovo Lica Nove TV nominirana za Zlatni studio Priznanja se nižu! Među finalistima za nagradu ''Zlatni studio'' su glumci, serije, show i emisije Nove TV, ali i naslovna pjesma serije ''Dar Mar''!

"Proslavit ću ga doma skromno s obitelji i djecom. Planirao sam veću feštu, ali zbog svega s koronavirusom odgodio sam ju za neka bolja vremena", rekao je Andrija. 

Rekao nam je kako mu to i nije toliko bitno, nego samo želi da prođe cijela ova situacija. "Nek' smo samo živi i zdravi", istaknuo je Andrija, kojeg gledatelji Nove TV jako dobro znaju. Našalio se kako je sad već u ozbiljnim godinama. 

Andrija je stalno na terenu i tijekom pandemije koronavirusa te poštuje mjere zaštite, a za 50. rođendan nećemo ga gledati u informativnom programu Nove TV.

"Dobio sam slobodan dan, bili su uviđavni na poslu i, eto, sa svojom sam obitelji kod kuće", ispričao je reporter, koji je u braku sa suprugom Ivanom te imaju sina Ivana i kćeri Anamariju i Luciju. 

Inače, Andrija je jedini domaći novinar za kojeg je vezana kletva "dabogda ti Jarak izvještavao ispred kuće". To znači da se nekome ne piše dobro. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene