Taymor Mc Intyre, poznatiji kao Tay-K, ima porpilično debeli kriminalni dosje.

Galerija


19-godišnji reper iz zatvora će izaći sa 74 godine.

Vezani članci Počelo suđenje Andriji Drežnjaku za ubojstvo socijalne radnice i pravnika - 2 Suđenje za dvostruko ubojstvo u Đakovu: "Rekla mi je da sam dosadan i smijala se, onda sam ju ubio. Pištolj sam kupio na tržnici" Počelo suđenje Andriji Drežnjaku za ubojstvo socijalne radnice i pravnika - 1 Potresno svjedočenje na suđenju za ubojstvo socijalne radnice i pravnika u Đakovu, sestra ubijene u suzama: "Rekli su mi da je moja Blaža mrtva..."

Možda nikada niste čuli za mladog američkog repera Taymora McIntyrea, umjetničkog imena Tay-K, no dotični je postao svjetski poznat nakon što je s još šestoricom muškaraca optužen za ubojstvo dilera Ethana Walkera u srpnju 2016. godine.

Naime, banda od sedmorice namjeravala je opljačkati Walkera i još jednog dilera, no tijekom provale Ethan je usmrćen hicima iz pištolja.

Njegova djevojka na sudu je izjavila kako je u trenutku pucnjave imao ruke u zraku u znak predaje. Reperovi odvjetnici tvrdili su kako on nije ispalio smrtonosni hitac te kako je njegova uloga u pljački bila skupljanje droge koja bi se kasnije preprodavala.

Ipak, uz razbojništvo, reper je proglašen krivim i za ubojstvo te je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od 55 godina.

Žalosno, ali njegova karijera počela je cvjetati tek nakon što je optužen za spomenuto ubojstvo sa svega 16 godina, a tada je stavljen u kućni pritvor. No, u ožujku 2017. godine dotični skida uređaj s gležnja te bježi na sjever u New Jersey gdje snima pjesmu "The Race" u kojoj se hvalio statusom bjegunca.

Inače, ta pjesma i spot s pištoljima bili su uključeni u dokazni materijal tužiteljstva. I njegov službeni Instagram profil prepun je fotografija s oružjem, drogom, novčanicama, pa čak i fotografijama iz zatvorske ćelije te ostalih ubojica za koje je javno tražio da ih se oslobodi.

Pjesma je dosegnula platinastu nakladu početkom 2018. godine te postala toliko slušana da postoji čak nekoliko njezinih obrada od strane poznatijih repera, kao što su Tyga, 21 Savage i Lil Yachty.

Mladog glazbenika policija je uhitila u lipnju 2017. godine, a tada je optužen za još dva zločina: ubojstvo 23-godišnjeg muškarca nakon svađe u Teksasu te premlaćivanje 65-godišnjaka u Arlingtonu.

Dinamovac godinu dana u tajnosti ljubi 9 godinu stariju pjevačicu koja se odjednom povukla iz javnosti