Podeblji dosje

19-godišnji reper dobio 55 godina zbog ubojstva, kada vidite njegov Instagram pitat ćete se kako je uopće bio slobodan

Tay-K (Foto: Instagram) Tay-K (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tay-K (Foto: Instagram) Tay-K (Foto: Instagram) Tay-K (Foto: Instagram) Tay-K (Foto: Instagram) +0 Tay-K (Foto: Instagram) Galerija

Taymor Mc Intyre, poznatiji kao Tay-K, ima porpilično debeli kriminalni dosje.

19-godišnji reper iz zatvora će izaći sa 74 godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Strašna nesreća Reper pregazio prijatelja pa pobjegao s mjesta nesreće!

Možda nikada niste čuli za mladog američkog repera Taymora McIntyrea, umjetničkog imena Tay-K, no dotični je postao svjetski poznat nakon što je s još šestoricom muškaraca optužen za ubojstvo dilera Ethana Walkera u srpnju 2016. godine.

Naime, banda od sedmorice namjeravala je opljačkati Walkera i još jednog dilera, no tijekom provale Ethan je usmrćen hicima iz pištolja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TAY-K (@tayk47shawty) on

Njegova djevojka na sudu je izjavila kako je u trenutku pucnjave imao ruke u zraku u znak predaje. Reperovi odvjetnici tvrdili su kako on nije ispalio smrtonosni hitac te kako je njegova uloga u pljački bila skupljanje droge koja bi se kasnije preprodavala.

Ipak, uz razbojništvo, reper je proglašen krivim i za ubojstvo te je dobio zatvorsku kaznu u trajanju od 55 godina.

Žalosno, ali njegova karijera počela je cvjetati tek nakon što je optužen za spomenuto ubojstvo sa svega 16 godina, a tada je stavljen u kućni pritvor. No, u ožujku 2017. godine dotični skida uređaj s gležnja te bježi na sjever u New Jersey gdje snima pjesmu "The Race" u kojoj se hvalio statusom bjegunca.

Inače, ta pjesma i spot s pištoljima bili su uključeni u dokazni materijal tužiteljstva. I njegov službeni Instagram profil prepun je fotografija s oružjem, drogom, novčanicama, pa čak i fotografijama iz zatvorske ćelije te ostalih ubojica za koje je javno tražio da ih se oslobodi.

Pjesma je dosegnula platinastu nakladu početkom 2018. godine te postala toliko slušana da postoji čak nekoliko njezinih obrada od strane poznatijih repera, kao što su Tyga, 21 Savage i Lil Yachty.

Mladog glazbenika policija je uhitila u lipnju 2017. godine, a tada je optužen za još dva zločina: ubojstvo 23-godišnjeg muškarca nakon svađe u Teksasu te premlaćivanje 65-godišnjaka u Arlingtonu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene