Oodvjetnik DMX-a otkrio je da reper maknut je s aparata za održavanje na životu te da ne zna je li bila riječ o predoziranju ili srčanom udaru.

Galerija


Američki reper DMX maknut je s aparata za održavanje na životu nakon srčanog udara, objavio je njegov odvjetnik, dodavši kako ne zna je li bila riječ o predoziranju te kako je još uvijek zabrinut za njegovo stanje.

Murray Richman je za američke medije rekao da je i dalje zabrinut za život 50-godišnje hip-hop zvijezde pravog imena Earl Simmons.

„DMX je trenutno u bolnici, tamo je zbog srčanog udara“, kazao je Richman za njujorški medij PIX11 News.

„Skinut je s aparata za održavanje života i diše samostalno. No zabrinuti smo“.

„Bilo bi neiskreno od mene da sad sugeriram da u ovom trenutku nisam zabrinut“, naglasio je, dodavši kako ne zna jesu li točni medijski napisi da je riječ o predoziranju.

DMX od djetinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitaliziran zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog ovisnosti o cracku.

U veljači 2016. hospitaliziran je nakon što je pao u nesvijest na parkiralištu hotela, za što je kasnije rekao da je bilo zbog astme.

Odrastao u New Yorku, DMX je 1992. potpisao ugovor s diskografskom kućom Columbia Records te je surađivao sa slavnim reperima poput Jay-Za, Ja Rulea i LL Cool J-a.

Glumio je i u filmovima poput „Romeo mora umrijeti“ i „Od kolijevke pa do groba“. Njegovi najveći hitovi pjesme su poput „Party Up (Up In Here)” ili „X Gon' Give It to Ya”.

(Hina)

Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

Rijetki su prepoznali našeg političara na fotografijama iz mladosti, a svima je posebno zanimljiv jedan detalj