Glumica Renee Zellweger komentirala je nagađanja da se podvrgnula plastičnoj operaciji nakon što ju je malo tko prepoznao na nedavnoj dodjeli nagrada časopisa Elle.


'Živim sretniji i ispunjeniji život, a to se izgleda na meni i vidi.' Izjavila je Renee nakon nagađanja kako se podvrgnula plastičnoj operaciji.

Plastične operacije koje su izmakle kontroli!

Vezani članci Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Zavoljeli smo ju kao preslatku bucku, ali njezini obrazi i obline po kojima je bila poznata sad su se istopili Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Pamtimo je kao luckastu plavušu i glumicu koja se povukla iz Hollywooda, a sada je priznala i zašto

'Drago mi je da izgledam drukčije! Živim drukčiji život, sretniji, ispunjeniji i oduševljena sam da se to možda i vidi', rekla je Renee za magazin People.

Glumica je rekla da je odlučila odgovoriti na smiješna nagađanja o tome da se podvrgnula plastičnoj operaciji ili da je pretjerala s botoksom jer joj je lice neprepoznatljivo.

'Moji prijatelji kažu da izgledam smireno. Zdrava sam. Već dugo vremena se nisam tako brinula za sebe', kazala je dodajući da je promijenila neke stvari u svom životu kada je shvatila da je u kaosu i da je iscrpljena.

Renee Zellweger postala je popularna nakon uloge u filmu 'Dnevnik Bridget Jones'.

 DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook