Zadatak Renate Sabljak bio je transformirati se u Đurđicu Barlović i otpjevati pjesmu ‘Šuti moj dječače plavi’.


Renata Sabljak u sedmoj je epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato vratila gledatelje u neka davna vremena. Njezin je zadnji zadatak bio transformirati se u Đurđicu Barlović i otpjevati pjesmu ‘Šuti moj dječače plavi’.

Vezani članci Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato Otkrivamo tko su kandidati čije ćemo transformacije gledati u omiljenom showu ''Tvoje lice zvuči poznato''! Maja Šuput i Frano Ridjan Uskoro kreće show ''Tvoje lice zvuči poznato'': Donosimo kakvi vas noviteti očekuju u novoj sezoni!

'Đurđica je ostavila neizbrisiv trag i teško je biti netko tko je ostavio takav trag. Dat ću sve od sebe da ne pređem granicu koja se zna dogoditi kada nešto previše želiš. Meni samo ostaje: Manje je više. To je nešto suptilno i ženstveno. Veselim se povratku u hrvatske 80-te’, rekla je Renata na probama, a nastup je bio i više nego odličan.

Luka Bulić kao Kemal Monteno odnio pobjedu u sedmoj epizodi showa Tvoje lice zvuči poznato.

Najveću popularnost i uspjehe Đurđica Barlović ostvaruje dolaskom u grupu Novi fosili, a Renata je svojim nastupom oduševila žiri, publiku, ali i gledatelje pred malim ekranima.

 

Draga Đurđica... Nadam se da ces biti ponosna i nasmijana....Samo Ljubav