Nakon dugog izbivanja iz javnosti američki kantautor Bob Dylan pojavio se u emisiji Jimmyja Fallona da bi promovirao vlastitu liniju whiskeya, no pritom nije progovorio ni riječ.

Galerija


Premda se nije pojavio uživo u Fallonovu showu emitiranom na Dan zahvalnosti, slavni se pjevač Bob Dylan poznatom voditelju Jimmyju Fallonu pridružio u unaprijed snimljenom spotu u kojemu par gleda privatnu izvedbu njujorškoga Big Apple Circusa ispijajući pritom u tišini Dylanov whiskey "Heaven's Door".

Vezani članci Wynona Ryder Bili su u vezi samo mjesec dana, ali sve su demantirali jer im romansa nije uspjela Jason Momoa (Foto: Instagram) Mišićavi glumac pokazao svoju drugu stranu i urnebesnim videom oborio sve s nogu: ''Ovo je sjajno!''

U podlozi za, kako pišu američki mediji, jednu od najneobičnijih dosad snimljenih reklama za whiskey, čuje se glazba Erika Satieja, a članovi Big Apple Circusa pred njima izvode svakojake vratolomije.

Nakon završnog pljeska Fallon shvaća da je Dylan nestao. "A gdje je Bob?", u nevjerici pita izvođače, na što mu voditeljica grupe odgovara da "ondje nije ni bilo nikoga".

No na stolu je ostala poluprazna čaša s whiskeyem. "Što li je u tom whiskeyu? Jesam li ja to sanjao?", pita voditelj.

Dylan je krajem svibnja pokrenuo vlastitu liniju whiskeya koju je nazvao "Heaven’s Door", a čine je tri vrste whiskeya - straight rye, straight bourbon i "double-barreled". Liniju je pokrenuo s poznatim proizvođačem "Angels’s Envy" bourbona i velikim obožavateljem Marcom Bushalom.

Standardna linija "Heaven’s Doora" prodaje se za 50 do 80 dolara po boci, a prva specijalna Bootleg Series edicija koja dogodine ‘puni’ 25 godina (riječ je o 25 godina odležanom whiskeyu), stoji 300 dolara. (Hina)

Hrvatski Davis Cup izbornik trenirao je samo tenisačice dok se u jednu nije fatalno zaljubio

Članica slavne obitelji priznala: ''Bila sam na drogama kad sam se prvi put udala, a i kad sam snimila pornić''

Doviđenja, palačo! Ovo je pravi razlog zbog kojeg se Harry i Meghan sele od Williama i Kate