Oprah Winfrey i glumica Reese Witherspoon sprdaju se s magazinom Vanity Fair nakon njihove Photoshop katastrofe.

Galerija


Cijela internetska zajednica bruji od Photoshop katastrofi magazina Vanity Fair. U svom posljednjem broju na naslovnici je magazin ugostio brojne holivudske zvijezde, a među njima su se najviše isticale Oprah Winfrey i glumica Reese Witherspoon.

Zahvaljujući pretjeranoj upotrebi Photoshopa, Reese je dobila treću nogu, a Oprah ruku. Greške su na društvenim mrežama odmah postale hit, pa korisnici Twittera zbijaju brojne šale na račun slavnih dama. "Vanity Fair razotkrio da je Oprah izvanzemaljac", "Sad je jasno zašto Reese stigne toliko toga obaviti, pa žena ima tri noge", komentirali su drugi.

O svemu su se našalile i glavne akterice ove katastrofe pa je Reese Witherspoon na Twitteru napisala da očito sada svi znaju da ima tri noge. "Sada svi znaju... Imam tri noge. Nadam se da ćete me prihvatiti ovakvu kakva jesam", napisala je između ostalog glumica. Uzvratila joj je Oprah Winfrey: "Ja prihvaćam tvoje tri noge. I znam da ti prihvaćaš moje tri ruke". Photoshop katastrofu možete vidjeti ovdje.

Reese Witherspoon (Foto: Getty)
Reese Witherspoon (Foto: Getty)