Nova ljubav

Glumica iznenadila objavom u kojoj je pokazala djevojku: ''Čini se da mi je trebala princeza!''

Rebel Willson Rebel Willson Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Willson Rebel Willson i Ramona Agruma Rebel Willson Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 +0 Rebel Wilson - 2 Galerija

Rebel Wilson na Instagramu je pokazala svoju novu djevojku pa se našalila kako je konačno pronašla svoju Disneyjevu princezu!

Australska komičarka i glumica Rebel Wilson službeno je potvrdila svoju homoseksualnost i na Instagramu se pohvalila novom djevojkom Ramonom Agrumom.

Pogledaj i ovo Rebel Wilson i Ramona Agruma - 4 "Rekle smo da!" Omiljena glumica iz komedija poslije neuspješnih veza s muškarcima sreću je našla sa ženom, a sad se pohvalila i korakom više!

Zvijezda ''Pitch Perfecta'' pred svojih je 11 milijuna pratitelja pokazala njihovu zajedničku fotografiju, a u opisu se našalila na svoj račun kako je čekala princa, a dobila princezu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

''Mislila sam da tražim Disney princa… Možda je ono što sam stvarno trebala Disney princeza!''

Pratitelji i poznati prijatelji u komentarima su ih obasuli komentarima podrške i izjavama ljubavi.

Wilson je za People ispričala kako se s novom partnericom spojila preko prijatelja, iako tada nije otkrila o kome se radi.

"Tjednima smo razgovarale telefonom prije prvog sastanka. I to je bio stvarno dobar način da se upoznamo", rekla je. "Bilo je pomalo old-school u tom smislu - vrlo romantično."

"Mislim da prolazim kroz proces pronalaženja veće vlastite vrijednosti, mislim da je ono što želite od partnera povišeno i stoga je sjajno imati nekoga tko se osjeća kao ravnopravan partner i biti u zdravoj vezi", dodala je Wilson.

"Bilo je trenutaka - ne kažem sa svim mojim bivšima, oni su super - ali bilo je trenutaka kada sam vjerojatno trpjela koje nisam trebala. Tako da je drugačiji osjećaj biti u stvarno zdravoj vezi."

Wilsonin bivši partner bio je Jacob Busch, a u veljači 2021. par je prekinuo.

Rebel je u posljednje vrijeme medijske stupce punila zbog velikog gubitka kilograma s kojima je vodila probleme kroz život, a glumica je nakon gubitka kilograma postala druga osoba i sve ostale motivirala na zdraviji život.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić +21 Albina Grčić Celebrity Albina otkrila kamo je otputovala sa zgodnim nogometašem, ali sve je umalo zasjenio atraktivni topić!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 7 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 1 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 2 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 4 +19 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car - 5 Celebrity Da je drugačija od ostalih mladenki, Adriana je ponovno pokazala i drugom haljinom u koju se presvukla nakon crkvenog vjenčanja s našim nogometašem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene