Kakva promjena!

Zagovarala je plus-size žene i bila jedna od njih, a sada je šokirala drastičnom promjenom imidža

Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) Getty 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Instagram) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Getty) Galerija

Rebel Wilson odlučila je promijeniti stil života i odlučila da će ova godina za nju prije svega biti zdrava.

Holivudska glumica Rebel Wilson odlučila je svoju novogodišnju odluku sprovesti u djelo po najbržem mogućem postupku i to iznenaditi svoje obožavatelje drastičnim gubitkom kilograma, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Meghan Markle Hm... Glumačka zvijezda podijelila detalje susreta s Harryjem i Meghan, pa otkrila kakav joj je dojam ostavila Meghan, a on nije baš bio najbolji

Pohvalio se i njezin osobni trener Jono Castano Acero koji je na profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj zajedno poziraju i svima jasno dao do znanja koliko je ponosan na svoju klijenticu.

Na samom početku godine, Rebel je izjavila da će 2020. godina biti njezina godina zdravlja.

"Obukla sam sportsku odjeću i otišla u šetnju, namjerno pijem vodu kako nbi pokušala izbjeći šećer i lošu hranu, što će biti teško nakon blagdana ali učinit ću to. Tko će sa mnom učiniti neke pozitivne promjene ove godine?", napisala je 39-godišnja glumica na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

No s procesom mršavljena Rebel je zapravo započela još prošle godine. U intervjuu za Entertainment Tonight izjavila je da je u četiri dana izgubila gotovo četiri kilograma tijekom snimanja filma "Cats" i to samo jer je na setu bila nesnosna vrućina i puno je plesala.

No gubitak kilograma za nju u nekim situacijama nije bio poželjan, iliti bolje rečeno dozvoljen. Naime, tijekom snimanja filma "Pitch Perfect" 2012. godine, jednog od njezinih najpopularnijih filmova, nije smjela izgubiti niti jedan kilogram i to prema ugovoru koji je tada bila potpisala

Rebel je dugi niz godina bila zagovornica žena s viškom kilograma i zagovarala je plus-size modele, a 2017. godine čak je dizajnirala vlastitu modnu kolekciju "Rebel Wilson X Angeles" za krupnije žene.

Ali kako je i sama najavila ali i pokazala vrijeme je za nove, zdravije promjene. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene