Nakon devet godina braka razvode se Ian Zierin i Erin Ludwig.

Galerija


Zvijezda serije "Beverly Hills 90210", 55-godišnji Ian Ziering razvodi se od supruge Erin Ludwig nakon devet godina braka, što je ona sama potvrdila rekaviši da je već predala zahtjev za razvodom.

Vezani članci Alena Šeredová (Foto: Getty Images) Bivša žena slavnog nogometaša otkrila okrutan detalj prekida: "Ipak nisam saznala zadnja" Scarlett Johansson (Foto: AFP) Iza sebe ima dva propala braka, uskoro ulazi u treći, no ne vjeruje u monogamiju: "To nije prirodno"

Ian je vijest podijelio s obožavateljima u podužem statusu na profilu na Instagramu, uz sliku dva anđela čuvara.

"Teškog srca vam govorim da se Erin i ja razvodimo. S našim prenatrpanim rasporedom koji ne može biti ispunjeniji poslom i tijekom nekoliko posljednjih godina stvari više ne funkcioniraju. Ona je jedna od najnevjerojatnijih žena koje sam upoznao i najbolja mama našoj djeci. Saznao sam se da se pišu senzacije oko situacije koja jednostavno nije senzacionalna. Svaki citat koji mi se pripisuje u potpunosti je lažan, a mi ćemo se nastaviti slagati, štititi, odgajati naše kćeri i biti primjer roditelji koji uspješno surađuju. Molimo da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku dok se mi fokusiramo na ono što nam je važno, a to su naše djevojke", napisao je Ian.

No, sudeći prema izjavama koje je Erin dala za američke medije možemo naslutiti da su nevolje u raju postojale već duže vrijeme.

"Nakon devet i pol godina tražila sam Iana razvod braka. Nakon što sam ga to tražila nekoliko puta, znala sam da je vrijeme da odustanem. Znajući da nisam osoba koja ga usrećuje olakšava mi cijelu situaciju. Djevojke i ja smo super, gradimo zajedno nove živote sa zahvalnošću i ljubavlju", izjavila je za TMZ.

Ian i Erin vjenčali su se u svibnju 2010. godine, a prije nje bio je u braku s manekenkom Nikki Ziering od 1997. do 2002. koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.

Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno"