Iznenadan odlazak

Ratovi zvijezda ostali bez redatelja: "Imamo različite kreativne vizije"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Phil Lord i Christopher Miller 'iskrcavaju se' usred leta iz "Ratova zvijezda" posvećenih Hanu Solu zbog kreativnog neslaganja, objavio je Lucasfilm u utorak.

Redatelji Phil Lord i Christopher Miller 'iskrcavaju se' usred leta iz "Ratova zvijezda" zbog neslaganja. "Nažalost, naša vizija i naš način rada nisu bili u skladu s našim partnerima. Ponosni smo na nevjerojatan rad glumaca i filmske ekipe", kazala su dva redatelja u priopćenju na službenoj stranici svemirske epopeje. Kathleen Kennedy, predsjednica Lucasfilma, producentske kuće "Ratova zvijezda", koju je utemeljio George Lucas, a otkupio Disney, pozdravlja u istom tekstu talent dvojice redatelja. "No, postalo je jasno da imamo različite kreativne vizije", rekla je ona. "Uskoro će biti poznat novi redatelj", zaključuje ona.

Pogledaj i ovo Peter Mayhew (Foto: Profimedia) Kolege se opraštaju Preminuo glumac koji je utjelovio dragog Chewbaccu: "Peter je bio veliki čovjek, s još većim srcem"



Do iznenadnog odlaska dolazi usred filmskog snimanja koje je krenulo početkom godine u londonskom studiju Pinewood. Po časopisu Variety koji citira anoniman izvor, dvojica redatelja nisu podnosila kontrolu koju je provodila producentica na snimanju, a ona se pak nije slagala s njihovim metodama. "Spin-off" posvećen mladosti Hanu Solu trebao bi okupiti glumačku ekipu, predvođenu Aldenom Ehrenreichom u ulozi Sola, koju je u originalnoj trilogiji tumačio Harrison Ford, uz Woodyja Harrelsona, Donalda Glovera, Thandie Newton i Emiliju Clark.

Radnja filma odvija se prije razdoblja prvog nastavka sage "Ratovi zvijezda IV: Nova nada" (1977.), a počet će se prikazivati nekoliko mjeseci nakon "Epizode VIII" koja se očekuje u prosincu. To je drugi u nizu filmova koji se događaju izvan avantura obitelji Skywalker, nakon "Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda" iz prosinca 2016. godine, koja je zaradila više od milijardu dolara u svijetu. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene