Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Harrison se posvađao tijekom emisije te odjurio iz studija.


Glumac Harrison Ford tijekom ovog tjedna posjetio je studio komičara Jimmyja Kimmela. Kako je ovih dana najvaljen nastavak 'Ratova zvijezda' za 2015. godinu, u kojima Ford opet ima ulogu Han Sola, Jimmy je htio da publika postavlja pitanja slavnom glumcu.

>> Nakon 30 godina, spreman je ponoviti ulogu u 'Ratovima zvijezda!'

Vezani članci Harrison Ford i Calista Flockhart Svjetski mediji raspisali se o holivudskoj legendi u Dubrovniku, prvo se pokušao sakriti, ali sada sa svima spremno pozira Harrison Ford, Calista Flockhart i Liam Flockhart u Dubrovniku Harrison Ford opušteno i bez majice uživao u masaži na terasi vile u Dubrovniku pa sa svojom Calistom spremno pozirao fotografima

No, dogodilo se nešto neočekivano - Harrison je odbio odgovarati na sva pitanja, a filmu, a prilično neugodna situacija nastala je i kad su fanovi 'Ratova zvijezda', odjeveni u kostime iz filma htjeli postaviti pitanje, ali pošto nisu mogli pitati ništa što ih zanima pitali su pitanja poputr: 'Jesi li gladan?'.

Nakon toga je riječ dobio i Chewbacca, čudovište iz filmskog serijala i počeo urlikati, točnije 'govoriti'. No, Ford i on su se posvađali, a naposljetku se ispostavilo kako je Ford napao Chewbaccu što mu je spavao sa suprugom te odjurio iz studija. Kako je to izfledalo, pogledajte u videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook