Sve želi prodati

Rat udovice i obitelji Swayze: "Uništila si nam živote, uzela nam zadnji dolar!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Obitelj Patricka Swayzeja bori se protiv njegove udovice Lise. Ona želi prodati sve njegove stvari na aukciji, dok se obitelj bori da uspomene ostanu u obitelji.

Vlada pravi obiteljski rat izmeđuudovice Patricka Swayzeja i njegove nećakinje Danielle. Naime, Lisa Niemi pokrenula je aukciju na kojoj planira prodati Patrickove osobne stvari, i to bez pristanka ostatka obitelji. Sada Patrickova obitelj kaže dosta! Njegova nećakinja Danielle Swayze pokrenula je na internetu peticiju kojom želi zabrani aukciju koja bi se trebala održati 28. travnja u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo showbuzz baš tužno Dugo se borio sa strašnom bolesti zbog koje se njegov izgled s vremenom potpuno promijenio, i danas ga se svi rado sjete

"Uništila si nam živote, ali kunem se, osvetit ću ti se. Vratit ću ti deseterostruko više. Iskoristila si naše prezime i uzela nam zadnji dolar. Obiteljsko nasljeđe treba ostati unutar obitelji. Dosta je za**bancije, koliko još novca želiš iz nas iscijediti", na Facebooku je napisala Danielle. Udovica Patricka Swayzeja planira prodati i njegovu kožnu jaknu iz legendarnog "Prljavog plesa", igračke iz djetinjstva, motocikl...

"Pomozite mi zaustaviti Lisu. Sjećanja ne bi smjela imati cijenu! Pomozite Lisi da duboko u sebi pronađe srce koje je nekad imala", objavila je Danielle na društvenoj mreži. Rat između Lise i ostatka obitelji počeo je kada je izjavila kako će prodati njegov ranč u Kaliforniji. Obitelj to nije željela, htjeli su ranč pretvoriti u muzej. Swayze je, prije smrti 2009. godine, u oporuci Lisi ostavio 40 miljuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene