Davor i Irena Bernardić vjenčali su se 2011. godine u crkvi sv. Križa u Sigetu.

Galerija


Predsjednik SDP-a objavio je da se razvodi od supruge Irene nakon 8 godina braka.

Vezani članci Peđa Grbin SDP osudio izjavu Darka Horvata: "Ako je i od HDZ-a, previše je! Smeta im što je netko hrabro ukazao na njihovo nepoštenje" Konstituirajuća sjednica Glavnog odbora SDP-a - 2 Bernardić napustio sjednicu: Marija Lugarić nova predsjednica Glavnog odbora SDP-a, glavni tajnik stranke Vedran Babić

S Iblerovog trga u petak poslijepodne redakcijama je stiglo priopćenje u kojem je stajalo kako se Davor Bernardić razveo od supruge Irene.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo moja, sada već bivša, supruga Irena i ja odlučili krenuti svatko svojim putem te smo se razveli. Nakon zajednički provedenih godina ispunjenih ljubavlju i međusobnim razumijevanjem u život dalje krećemo kao dobri prijatelji. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo da je poštujete", stoji u priopćenju kojeg potpisuje Bernardić.

Podsjetimo, par se vjenčao 2011. godine u crkvi sv. Križa u Sigetu, a bivša gospođa Bernardić tada je nevoljko pristala na poziranje za okupljene fotoreportere.

Potom je mladi i jedan od naših najatraktivnijih političara zamolio predstavnike sedme sile da odu.

Čitavo vrijeme njihovog braka, Irena Bernardić, danas ponovno Coljak, nije promijenila mišljenje vezano uz pojavljivanje u medijima, pa je njihova ljubav bila dobro čuvana tajna, kao i razlozi razvoda.

Podsjetimo, simpatična ljubavna priča ovog para počela je tijekom studentskih dana. Tada studentica ekonomije, Irena je trebala pomoć s matematikom pa joj je instrukcije davao upravo Bernardić.

Ljubavna računica bila je jednostavna pa su brzo ušli u vezu i proveli devet godina u istoj. Nakon toga su se vjenčali, no nisu uspjeli. 

Bila je seks-simbol 90-ih, a danas živi na staroj slavi: Pogledajte na što je spala slavna zečica