Najveća podrška

Ovako je Rakitiću supruga poželjela svu sreću na Svjetskom prvenstvu, a usput je pokazala i guzu

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Raquel Mauri i Ivan Rakitić često ističu koliko se vole te da su jedno drugom najveća podrška.

Otkako su se 2011. upoznali u jednom kafiću u Sevilli, Raquel Mauri i Ivan Rakitić nerazdvojni su. Par koji je svoju ljubav zapečatio 2013. godine na društvenim mrežama često ističe koliko je jaka njihova ljubav. A da je svom suprugu najveća podrška u životu, Raquel je pokazala i objavom nekoliko fotografija koje je podijelila na Instagramu. Naime, majka dvoje djece uz neke od njihovih zajedničkih trenutaka svom je suprugu poželjela sve najbolje na nadolazećem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Pogledaj i ovo Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ne fali im ljubavi Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

''Sretno, živote moj, volim te'', samo je kratko napisala Raquel, a mnogima je u oko upala druga fotografija na kojoj je ova ljepotica u kupaćem pokazala i guzu.

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene