Ivan Rakitić u zanosnu Raquel Mauri zaljubio se na prvi pogled još 2011. godine.

Galerija


Supruga našeg reprezentativca Ivana Rakitića oduševi baš svakom fotografijom na Instagramu.

Vezani članci Raquel Mauri (Foto: Instagram) Rakitićeva Raquel otkrila što zapravo misli o Lijepoj Našoj, a Hrvati joj odmah odgovorili Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Zaljubljeni kao i prvog dana: Rakitić i njegova Raquel poneseni emocijama proslavili godišnjicu braka

Radi se o plavokosoj Raquel Mauri koju na Insatagramu prati više od 735 tisuća ljudi. To nimalo ne čudi, jer Raquel krase ljepota, dobar stil te talent za dobru fotografiju.

A zanosna Španjolka prije nekoliko je sati podijelila fotografiju iz kreveta s prekrasnim pogledom na Barcelonu, a radi se o sobi jednog luksuznog hotela. Iako se iza nje prostirao pogled na plažu za kojom svi žudimo, ipak je najviše komplimenata pokupila sama Raquel koja je jedna od najljepših i najpopularnijih žena nogometaša, kako kod nas, tako i u Španjolskoj.

Raquel ne skriva ni koliko je ludo zaljubljena u supruga nogometaša s kojim ima dvije kćerkice i koji se morao itekako potruditi kako bi ju osvojio.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno", jednom je prilikom otkrio nogometaš, kao i to da se u bivšu konobaricu zaljubio na prvi pogled 2011. godine.

Raquel je tako već godinama najveća i najvjernija podrška svom suprugu. 

Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''

Peto dijete sa 16 godina mlađim? Lijepa manekenka navodno je u blaženom stanju

Stigla je u odijelu kao i njezin slavni partner, samo što ona ispod sakoa nije nosila baš ništa