Raquel Mauri objavila je na Instagramu novu fotografiju na kojoj pozira u kratkoj kožnoj suknji.

Galerija


Lijepa i zanosna supruga jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometaša Ivana Rakitića, Španjolka Raquel Mauri, razveselila je svoje obožavatelje na profilu na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira u minijaturnoj suknji za volanom automobila.

Vezani članci Raquel Mauri i Ivan Rakitić Ne skrivaju koliko su zaljubljeni: Naš nogometaš i lijepa supruga u strastvenom se poljupcu bacili u bazen Ivan Rakitić i Raquel Mauri Rakitić pokazao nježnu stranu i čestitao lijepoj Raquel godišnjicu, priznao joj što će zauvijek pamtiti

Odjevena u ultrakratku suknju i majicu kratkih bijelih rukava, Raquel je pokazala još jednom da prati zadnje modne trendove, a s lica joj nije izostao ni širok osmijeh.

Fotografiju je u nekoliko sati lajkalo gotovo 17 tisuća ljudi, a komplimenti se nižu jedan za drugim u brojnim komentarima.

"Volimo te, ljepotice", "Naša kraljica ljepote", "Lijepa kao uvijek", neki su od komentara koje je dobila, dok je jedan od obožavatelja primijetio i sladak detalj u automobilu. Naime, Raquel je na retrovizor stavila minijaturne cipelice pa ga ja zanimalo pripadaju li one njezinoj i Ivanovoj djeci.

"Ovo je prva cipelica moje kćeri Athlee, a bila je i prva cipelica njezine mlađe sestre Adare", otkrila je Raquel znatiželjniku. 

Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?