Nogometaš Ivan Rakitić u suprugu Raquel zaljubio se na prvi pogled 2011. godine.

Galerija


Rakitićeva Raquel jedna je od najljepših i najomiljenijih domaćih WAGS-ica.

Vezani članci Raquel Mauri Supruga Ivana Rakitića pokazala dekolte do pupka, fotku je komentirao i naš nogometaš, pogledajte što joj je napisao! Raquel Mauri (Foto: Instagram) Bome hrabra fotka: Rakitićeva supruga Raquel ovaj je put pokazala više nego što smo od nje navikli

No supruga našeg nogometaša vrlo je popularna i u Španjolskoj, što nimalo ne čudi. Tako plavokosu ljepoticu na Instagramu prati više od 738 tisuća obožavatelja, a Ivan ne skriva kako je izgubio glavu za njom već pri prvom susretu 2011. godine u jednom hotelu u kojem je ona radila kao konobarica.

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno."

Raquel je vrlo aktivna na društvenim mrežama, no prije svega je najvjernija podrška i pratnja svom suprugu, s kojim se sinoć pojavila na jednoj gala večeri na kojoj je zasjala u punom sjaju, doslovno i metaforički.

Naime, zanosna Španjolka odlučila se za dugu, svjetlucavu haljinu koja je blago otkrivala njezin dekolte, no u prvi plan stavila je vitke noge zbog povećeg proreza.

Look je začinila zlatnim sandalama i torbicom, nježnim valovima u kosi te nešto jačim make-upom

"Uvijek sam ponosna kad pratim svog muža šampiona", napisala je pored fotografije koja je dosad zaradila gotovo 29 tisuća ljudi. 

Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo

Pogledajte kako je Jadranka Kosor izgledala u studentskim danima: "Ljepotica, ima li neki mačor iz prikrajka?"

Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin