Plavokosa ljepotica

Nije čudo što je Rakitić izgubio glavu za njom: Raquel blista u haljini koja otkriva dekolte i njezine vitke noge

Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +0 Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Nogometaš Ivan Rakitić u suprugu Raquel zaljubio se na prvi pogled 2011. godine.

Rakitićeva Raquel jedna je od najljepših i najomiljenijih domaćih WAGS-ica.

Pogledaj i ovo Ivan Rakitić i Raquel Mauri - 8 Baš znaju uživati! Rakitić pokazao kako se provodi nakon selidbe u Saudijsku Arabiju, uskladio je outfit sa zgodnom suprugom: ''Obiteljska avantura''

No supruga našeg nogometaša vrlo je popularna i u Španjolskoj, što nimalo ne čudi. Tako plavokosu ljepoticu na Instagramu prati više od 738 tisuća obožavatelja, a Ivan ne skriva kako je izgubio glavu za njom već pri prvom susretu 2011. godine u jednom hotelu u kojem je ona radila kao konobarica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

"Raquel je uvijek govorila da mora raditi pa ne može na spoj. Jedan dan prijatelj mi je javio da je došla u hotelski bar jer ima slobodan dan. Uskočio sam u automobil i otišao tamo. Prišao sam joj, izvukao stolac i rekao da sad mora izaći sa mnom jer ne radi. Izašla je na večeru sa mnom sljedeći dan i od tada smo zajedno."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Raquel je vrlo aktivna na društvenim mrežama, no prije svega je najvjernija podrška i pratnja svom suprugu, s kojim se sinoć pojavila na jednoj gala večeri na kojoj je zasjala u punom sjaju, doslovno i metaforički.

Naime, zanosna Španjolka odlučila se za dugu, svjetlucavu haljinu koja je blago otkrivala njezin dekolte, no u prvi plan stavila je vitke noge zbog povećeg proreza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨noche brillante y muy especial junto a mi campeón @ivanrakitic #gala71md #SiempreunorgulloacompañarteMiVida @pronovias

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Look je začinila zlatnim sandalama i torbicom, nježnim valovima u kosi te nešto jačim make-upom

"Uvijek sam ponosna kad pratim svog muža šampiona", napisala je pored fotografije koja je dosad zaradila gotovo 29 tisuća ljudi. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (FOTO: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Instagram) +0 Tori Spelling (Foto: Instagram) Celebrity Nekad je bila velika zvijezda, odrastala u bogatstvu, a danas joj od toga gotovo ništa nije ostalo

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor (Foto: Twitter) +0 Jadranka Kosor (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Pogledajte kako je Jadranka Kosor izgledala u studentskim danima: "Ljepotica, ima li neki mačor iz prikrajka?"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Instagram) Victoria i David Beckham (Foto: Profimedia) +4 Victoria i David Beckham (Foto: Instagram) Celebrity Raskrinkana tajna veza? Slavni par podivljao nakon što je saznao s kim im se viđa najstariji sin

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene