obiteljsko nasilje

DRAMA SE NASTAVLJA Rajku određen istražni zatvor od 30 dana

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznati domaći glazbenik nedavno je raskinuo s matičnim bendom Novi Foslili, a sada ga i dalje prate nevolje.

Posljednji mjeseci u životu Rajka Dujmića bili su prilično turbulentni. Glazbenik više nije dio Novih Fosila, a prebrodio je i zdravstvene probleme. Ipak, sada se našao i na policiji.

Pogledaj i ovo Snježana Dujmić nisu skrivali emocije U sjećanje na Rajka Dujmića okupili se domaći glazbenici i njegova obitelj, prisjetili su ga se s tugom, ali i ponosom

61-godišnji glazbenik je zbog obiteljskog nasilja nad 51-godišnjom suprugom Snježanom priveden. Supružnici su završili i u bolnici - Snježana zbog lakših ozljeda, a Rajko navodno zbog poljuljanog psihičkog stanja jer je bio pod utjecajem alkohola. Jutarnji piše kako je Rajku određen istražni zatvor u trajanju 30 dana.

Razlaz s 'Fosilima' i medijski rat nisu ga zaustavili

'Ni ja sama ne znam što se dogodilo ni koji će biti krajnji ishod pa zbog toga ne želim davati nikakve preuranjene izjave i informacije. Teško mi je zbog nastale situacije i nije vrijeme za medijsko eksponiranje', rekla je supruga Snježana Dujmić za Jutarnji.

Rajko Dujmić je i prije imao problema s pićem. Zbog problema s alkoholom članovi Novih fosila glazbenika su odlučili udaljiti iz benda. Uvjetovali su mu nastupe hospitalizacijom u Vrapču, jer su zbog njegove borbe s ovisnošću često dolazili u neugodne situacije na turnejama.

Rajko je nedavno za našu ekipu inMagazina otkrio kako se okrenuo Bogu i vjeri, a počeo je i vjerovati u čuda nakon što mu se povukao tumor otkriven na debelom crijevu. No piće mu nije bilo jedini porok. Prije deset godina je zbog posjedovanja grama kokaina bio uhićen u jednom kvartovskom kafiću u Zagrebu. Tom se prilikom pravdao policajcima kako mu je paketić s drogom podmetnut te da u životu nije taknuo ništa žešće od piva. Potvrdi li se sada da je pod utjecajem alkohola supruzi nanio lakše tjelesne ozljede, prijeti mu i do tri godine zatvora.

Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene