Zajedno su već 17 godina

Uspješni svjetski tenisač uživa na ljetovanju, njegova supruga ponosno isticala već poveći trudnički trbuh

Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 1 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 1 Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 4 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 3 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 2 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 1 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 5 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 4 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 3 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 2 Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) +4 Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Galerija

Teniski profesionalac Rafael Nadal i njegova trudna supruga Maria Francisca Perello uhvaćeni su na ljetovanju u Palmi de Mallorci, trudnica je ponosno pokazivala već poveći trudnički trbuščić.

Teniski profesionalac i osvačaj turnira Rafael Nadal uživao je na luksuznoj jahti u društvu trudne supruge Marie Francisce Perello u Palmi de Mallorci.

Pogledaj i ovo showbuzz Tajnovita španjolka Ima razlog zbog kojeg muža ne želi svugdje pratiti, vezu su uvijek skrivali od javnosti, ali svadba je bila raskošna i u dvorcu

Par je s prijateljima uživao kupajući se u moru i upijajući zrake sunca na jahti, a Maria je ponosno isticala svoj sad već poveći trudnički trbuh u šarenom kupaćem kostimu.

Rafael je nosio plave kupaće hlače i također pokazao isklesanu figuru zahvaljujući napornim treninzima za tenis.

Romansa ovog para traje 17 godina, pa je ova vijest razveselila sve bliske njima. Da u obitelj stiže prinova, počelo se nagađati kad je Mery počela nositi širu odjeću, no par nije nikad ništa komentirao, kao ni u ovom slučaju kada je vijest objavio španjolski magazin Hola!

Mery i Rafael bili su u vezi 14 godina prije nego što su se vjenčali 2019. godine.

Mery je inače poznata po tome što jako rijetko ili uopće ne istupa u javnosti. Oboje su tajanstveni i ne vole se hvaliti svojim lagodnim životom. Mery čak ni ne putuje na mečeve s Nadalom jer kako je jednom izjavila, to ne bi bilo dobro za njega ni nju.

“On treba prostora kad se natječe. I sama ideja da sam cijeli dan negdje oko njega u tim trenucima me guši, a isto tako, on bi se tada sigurno cijeli dan brinuo za mene. Kada bih ga svugdje slijedila postojao bi veliki rizik da se više ne bi ovako dobro slagali”, rekla je jednom prilikom Mery koja ni najmanje nije tipična žena sportaša. Ne voli skupocjenu odjeću, a radi kao voditeljica projekata Nadalove humanitarne organizacije.

Maria Francisca Perello, poznatija kao Xisca, radi u osiguranju i diplomirala je poduzetništvo, a usto je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal, koja promovira osobnu i društvenu integraciju i razvoj djece i mladih kroz sport u Španjolskoj i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s tenisačem 2005., no poznavali su se mnogo godina ranije.

Svoje su zaruke objavili u siječnju 2019., a vjenčali su se u listopadu iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Mallorca, gdje se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili glumci Tom Hiddleston, Olivia Colman i Hugh Laurie.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos- - 4 +14 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pokazala je zavidnu liniju i taman ten, a pratiteljima je pozornost ukrao drugi detalj na fotografiji!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Laurie - 1 Hugh Laurie - 2 Hugh Laurie - 3 Hugh Laurie - 2 +3 Hugh Laurie - 3 Celebrity Raščupanog i zapuštenog legendarnog glumca na novim fotografijama nije lako prepoznati, a tu su i zabrinjavajući detalji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene