Grozna priča

Bivši zaposlenik kraljevske obitelji pomahnitao i ubio svoju suprugu puškom jer je htjela razvod braka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

John Zurick se, kako kažu prijatelji, htio pomiriti sa suprugom Debbie, no ona je željela razvod braka i odselila se od kuće te je pronašla dečka.

Trener pasa John Zurick (67), koji je nekada radio za princezu Annu (69), osumnjičen je da je ubio svoju suprugu Debbie (56) u kućici u kojoj je odrastao britanski premijer Boris Johnson.

Pogledaj i ovo Princeza Eugenie objasnila je i zašto Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

Kako piše Daily Mail, Zurick je navodno u nedjelju upucao ženu jer je otkrio kako ima novog dečka. Njegovi su prijatelji ispričali da je nakon toga sebe ustrijelio puškom. U kolibu na imanje Somerset u Engleskoj ubrzo je pozvana Hitna pomoć, no Debbie nije bilo spasa.

Johna su helikopterom prevezli u bolnicu i tamo se nalazi u kritičnom, ali stabilnom stanju. Zurick je bio 30 godina u braku s Debbie i zajedno su uzgajali i trenirali pasminu klamber-španijel.

Supružnici su 2013. kupili imanje na kojem je odrastao britanski premijer od njegova oca Stanleyja za 440.000 funti. John i Debbie redovito su išli na natjecanja u strijeljanju, a bili su i uvaženi članovi Društva za uzgoj klamber-španijela, čija je predsjednica bila princeza Anna. “Moja obitelj i ja smo šokirani i tužni zbog ovog tragičnog incidenta. Jako žalimo zbog smrti gospođe Zurick. Bila nam je susjeda i veoma smo ju voljeli“, ispričao je Stanley Johnson.

Prijatelji supružnika Zurick rekli su kako je Debbie bila ogorčena na Johna i preselila se u prijateljevu kuću u Irsku da se makne od svega. Unatoč tome, on se nadao kako se će se pomiriti s njom i uzrujalo ga je kad je otkrio da ima dečka.

Debbie, koja se liječila od raka, navodno je upucana kada se vratila u kućicu s prijateljicom da bi pokupila neke svoje stvari i pobrinula se za posao oko uzgoja pasa. “Htjela je razvod. Stvari su kulminirale u posljednjih nekoliko tjedana. Strašno je što je mrtva, osobito jer se dobro oporavljala nakon liječenja od raka“, ispričali su Debbieni susjedi.

Policija trenutačno provodi istragu ubojstva i nije htjela odati nikakve detalje. Debbien polubrat Phillip Townsend rekao je za Daily Mail samo kako zna da je ona mrtva, a John u bolnici. “Policija nam ništa nije rekla. U šoku smo, ovo je užasno“, ispričao je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene