Druženje u doba karantene

Šerbedžija na nagovor otvorio Facebook, a zbog onog što radi u dva tjedna skupio je više od 60 tisuća pratitelja

Ljetna scena AMADEO, Rade Šerbedžija (Foto: Marko Gregurić) Ljetna scena AMADEO, Rade Šerbedžija (Foto: Marko Gregurić) Marko Greguri? 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ljetna scena AMADEO, Rade Šerbedžija (Foto: Marko Gregurić) Galerija

Rade Šerbedžija je na nagovor supruge otvorio profil na Facebooku, a u samo dva tjedna prikupio je gotovo 60.000 obožavatelja.

Slavnog domaćeg glumca Radu Šerbedžiju nagovorili su da otvori stranicu na Facebooku, a samo u dva tjedna skupio je gotovo 60.000 obožavatelja koji ga prate. U vrijeme karantene tako se druži s fanovima, a savjet da se približi ljudima u ovom teškom vremenu dala mu je supruga.

Pogledaj i ovo Severina i Rade Šerbeždija Podsjeća je na oca Severina napokon otkrila kako su se upoznali ona i Rade Šerbedžija: ''Ušetao je kao Gary Cooper u filmu Točno u podne''

Šerbedžija na svom profilu objavljuje videe u kojima recitira poeziju, i to svakoga dana. Citira domaće i strane pjesnike, a osluškuje što njegovi obožavatelji žele te im ispunjava sve naručeno.

"Evo, danas je osmi dan kako se družimo. (Odnosno osma noć). Svi mi pišete da sam vam ovim pjesmama olakšao ovo teško stanje u kome se svi skupa nalazimo. Drago mi je zbog toga. Dužnost nas, vaših umjetnika, jest da budemo uz vas u dobru i u zlu. Pozdravljam posebno sve ljude u Srbiji, koji će eto 38 sati provesti u stanu bez mogućnosti izlaska. Mislimo na njih i šaljemo im naše pozdrave. Mnogi mi naručuju pjesme koje bi željeli čuti. Neke ću želje i ispuniti. Uskoro ću zvati neke prijatelje i prijateljice da mi se pridruže u ovoj akciji. Ali neće valjda još trajati dugo. A kada se riješimo ovoga virusa, nastavit ću vas ponekad iznenađivati nekim javljanjem", napisao je glumac.

Priznao je i kako ne zna puno o tehnologiji, no drago mu je što se svima sviđa njegova gesta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene