"Bilo jednom u Hollywoodu" film je koji će se prikazivati iduće godine, a čije su zvijezde Brad Pitt i Leonardo DiCaprio

Galerija


Oskarovac Quentin Tarantino zagolicao je u ponedjeljak maštu okupljenih na otvaranju konferencije CinemaCon u Las Vegasu, rekavši da bi zvijezde njegova idućeg filma Leonardo DiCaprio i Brad Pitt mogli steći kultni status poput još jednog slavnog muškog filmskog para, Paula Newmana i Roberta Redforda.

Vezani članci Bilo jednom.... u Hollywoodu (Foto: IMDB) Tarantinovo ljubavno pismo 1960-ima divlja je filmska vožnja koja oduzima dah skoro 3 sata PR Bilo jednom... u Hollywoodu

"Bilo jednom u Hollywoodu", koji će se snimati ove, a prikazati iduće godine, govori o ubojstvima što ih je počinila "obitelj Manson".

Sekta koju je vodio Charles Manson šezdesetih je godina u SAD-u ubila nekoliko ljudi, uključujući glumicu Sharon Tate, suprugu Romana Polanskog, dok je bila trudna.

Quentin Tarantino (Foto: Getty Images)
Brad Pitt (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Tarantino (55) je rekao da će njegov deveti film biti nasilan i mračan kao "Pakleni šund" iz 1994.

"Sony i ja ćemo okupiti najuzbudljiviji i najmračniji glumački par još od Paula Newmana i Roberta Redforda", rekao je redatelj "Reservoir Doga" i "Nemilosrdnih gadova" u hotelu Caesar Palace gdje se održava konferencija.

Paul Newman, koji je umro 2008. glumio je s Robertom Redfordom (81) u filmu "The Scam" iz 1973., a kultni status stekli su ranije filmom "Butch Cassidy and the Sundance Kid" iz 1969.

(Hina)