Maya Berović u šoku je nakon napada koji je vidjela u cijelosti.

Galerija


U životu srpske pjevačice Maye Berović prošle subote odvijala se prava drama.

Vezani članci Pucnjava u New Jerseyju Pucnjava u SAD-u: Ubijeni policajac, tri prolaznika i napadači Uzdolje: U kafiću napali ljude koji su gledali utakmicu (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) - 6 DORH se žalio na odluku o puštanju desetorice osumnjičenih za napad na Srbe u Uzdolju

Naime, ekipu jedne od trenutno najvećih zvijezda na Balkanu tada su napali još uvijek nepoznati napadači s fantomkana na glavi.

Preciznije, nakon koncerta u Mostaru, počinitelji na motorima su ispalili nekoliko metaka u kombi u kojem se nalazio njezin bend, dok je Maya to sve gledala iz drugog kombija, prenose sprski mediji.

Srećom, nitko nije ozlijeđen, a šokirana pjevačica odlučila je javno komentirati cijeli slučaj.

"Bila sam u šoku kada sam shvatila što se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam vlastitim očima kako bez ikakvog povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Nitko ne zna što je razlog ovom događaju da tako nešto napravi i time ugrozi život svih", započela je Maya za Kurir.

"Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao povoda učiniti ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od slučaja i još uvijek čekamo službene rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao zbog neugodnosti koju su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije službeni epilog", zaključila je.

Ovom nestvarno lijepom ženom slavni sportaš se godinama nije htio oženiti, a ona je o tome kukala u reality showu