U šoku je

Napadači pucali na članove benda trenutno najveće balkanske zvijezde, ona sve gledala

Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (Foto: Instagram) Maya Berović (FOTO: Instagram) Maya Berović (FOTO: Instagram) Maya Berović (FOTO: Instagram) Maya Berović (FOTO: Instagram) +0 Maya Berović (Foto: Instagram) Galerija

Maya Berović u šoku je nakon napada koji je vidjela u cijelosti.

U životu srpske pjevačice Maye Berović prošle subote odvijala se prava drama.

Pogledaj i ovo Maya Berović - 4 Vraća se na velika vrata! Srpska folk-zvijezda pojavila se u javnosti prvi put nakon rođenja sina, a za to je imala i poseban povod koji će razveseliti njene obožavatelje!

Naime, ekipu jedne od trenutno najvećih zvijezda na Balkanu tada su napali još uvijek nepoznati napadači s fantomkana na glavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

Preciznije, nakon koncerta u Mostaru, počinitelji na motorima su ispalili nekoliko metaka u kombi u kojem se nalazio njezin bend, dok je Maya to sve gledala iz drugog kombija, prenose sprski mediji.

Srećom, nitko nije ozlijeđen, a šokirana pjevačica odlučila je javno komentirati cijeli slučaj.

"Bila sam u šoku kada sam shvatila što se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam vlastitim očima kako bez ikakvog povoda netko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Nitko ne zna što je razlog ovom događaju da tako nešto napravi i time ugrozi život svih", započela je Maya za Kurir.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

"Nitko od nas nije mogao naslutiti da će do ovoga doći, a nitko nije imao povoda učiniti ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od slučaja i još uvijek čekamo službene rezultate policijske istrage. Izuzetno mi je žao zbog neugodnosti koju su doživjeli moji najbliži suradnici. Jedva čekam da cijela priča dobije službeni epilog", zaključila je.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) Nicole Williams (Foto: Instagram) +6 Nicole Williams (Foto: Instagram) Celebrity Ovom nestvarno lijepom ženom slavni sportaš se godinama nije htio oženiti, a ona je o tome kukala u reality showu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene