Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom zajedno su od početka 2016. godine, no jednom su prekinuli.

Galerija


Oni su jedan od onih samozatajnih celebrity parova.

Vezani članci Chris Pratt i Katherine Schwarzenegger (Foto: AFP) Ako glumac ne bude dobar prema novoj curi, njezin slavni tata ga može prebiti i to doslovno Rachel Bilson, Hayden Christensen (Foto: Profimedia) Očitala mu bukvicu: Bivši par posvađao se nasred ulice pred fotografima

Pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom sinoć su se po prvi put pojavili na crvenom tepihu kao par. I to ne bi bilo ništa neuobičajeno da ovo slavnom paru to nije bilo prvo službeno pojavljivanje u gotovo 3 godine veze.

Radilo se o gala večeri koja je održana u francuskom Monacu, a par je rado pozirao i s princom Albertom II. i njegovom suprugom, princezom Charlene. Iako su jednom prekinuli na nekoliko mjeseci, par se brzo pomirio, a čini se kako su zaljubljeniji nego ikada.

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia)
Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Katy i Orlando u vezi su bili od početka 2016. godine, a iako su prekinuli u ožujku 2017. godine, ostali su prijatelji i nastavili se družiti. Tako se par i u prekidu često mogao vidjeti zajedno, a onda je romantični odmor na Maldivima ponovno rasplamsao strasti.

Pjevačica već ima iskustva s obnavljanjem propalih veza. Tako je s pjevačem Johnom Mayerom prekidala i mirila se čak pet puta u razdoblju od 2012. do 2016. godine kada je upoznala Orlanda.

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia)
Katy Perry i John Mayer (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia)
Katy Perry i Russell Brand (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Turbulentna veza s raspjevanim slamateljem ženskih srca uslijedila je nakon bolnog razvoda od komičara Russella Branda nakon samo 2 godine braka koji ju je varao na sve strane.

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia)
Orlando Bloom i Miranda Kerr (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Glumac je prethodno bio u braku s manekenkom Mirandom Kerr s kojom ima i sina Flynna. Ona je danas sretno udana žena, a sa drugim suprugom Evanom Spiegelom, osnivačem Snapchata, nedavno je dobila i sina Harta.

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Profimedia)
Miranda Kerr i Katy Perry (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Miranda i Katy navodno se odlično slažu od početka, a cure su jednom prilikom i pozirale zajedno.