Ljubav cvjeta

Prvo posao, a onda je planula ljubav: Što im je zajedničko?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Često se događa da poznati i slavni osim uloge u filmu ili seriji, pronađu i ljubav ne setu!

Donosimo listu zvijezda koje su svoje bolje polovice upoznali na snimanju. Prvo je stigao posao, a onda je planula ljubav!

Pogledaj i ovo Hugh Jackman i sin Oscar - 2 ima zanimljivu frizuru Hugh Jackman uhvaćen u društvu sina kojeg je dosad vješto skrivao od javnosti, evo u kakvog je mladića izrastao vrckavi dječak!

>>> Treći brak ne dolazi u obzir: 'Sve sam to već vidjela, sve učinila!'

U hit seriji ‘Once upon a time’ Ginnifer Goodwin glumi Snjeguljicu koja se zaljubi u princa kojeg glumi Josh Dallas. Ubrzo su Ginnifer i Josh ljubav s malih ekrana prenijeli u stvarni život. Glumački par je u vezi gotovo dvije godine, a nedavno su priznali kako su pale i zaruke.

Jennifer Love Hewitt je svog dečka Briana Hallisaya upoznala na poslu, par se zaljubio na snimanju serije ‘The Client List’, zaručio, a očekuju i svoje prvo dijete.
 

Jared Padalecki, zvijezda serije ‘Supernatural’ svoju suprugu je upoznao na setu. Padalecki i Genevive Cortese su se vjenčali 2010., a godinu dana poslije postali su roditelji sina Thomasa. U srpnju je Jared putem Twittera objavio kako očekuju i drugo dijete.

Tko bi zaboravio na neodoljiv par – Ashtona Kutchera i Milu Kunis? Upoznali su se na ‘70s Show’, koji se emitirao osam sezona, od 1998. do 2006. Međutim, ljubav je planula tek prošle godine, a od tada su potpuno nerazdvojni.

Anna Paquin i Stephen Moyer su se zaljubili na snimanju ‘True Blooda’. Izrekli su sudbonosno da 2010 i postali roditelji blizanaca 2011. godine.

Hugh Jackman je svoju suprugu Deborra-Lee Furness upoznao dok su snimali australsku seriju ‘Correlli’. Vjenčali su se 1996., a posvojili su i dvoje djece - Oscar Maximilliana i Avu Eliot.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene