Vivian Kale, kćerkica najplaćenije brazilske manekenke Gisele, sad je već dvomjesečna beba. A majka ju je izvela u prvu 'javnu' šetnju.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Jelena Perić i Igor Bubnjić (Foto: Instagram) Hrvatska verzija Kim Kardashian na profesionalnim trudničkim fotografijama izgleda bolje od originala Petra Friganović Bianco (Foto: Tomislav Huha) Atraktivna Šibenčanka povukla se s pista i modni svijet zamijenila nekim drugim strastima

Paparazzi su po prvi put imali priliku fotografirati Gisele i Vivian. Iako ju je majka pokušala zaštititi od objektiva fotoaparata, uspjela je to jedino s licem.

>> Dirljiv trenutak: Manekenka objavila prvu fotografiju kćerkice!

Ostatak tijela fotografi su snimili i ponosno objavili fotografije kao čistu ekskluzivu. A fotogrfije koje donosimo upravo to i jesu. Jer do sada nismo imali priliku vidjeti četveročlanu obitelj na okupu. Ovo je prvi put da su snimljeni zajedno i to na Havajima gdje su stigli na odmor.

Podsjećamo, Gisele ima dvoje djece iz braka sa zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem. Osim Vivian, majka je i trogodišnjem dječaku Benjaminu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook