Blista!

Godinama je jedna od najljepših Hrvatica, no je li trenutačno i najzanosnija domaća trudnica?

Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Sementa Rajhard i Vanja Brundula (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Sementa Rajhard (Foto: Instagram) +0 Sementa Rajhard (Foto: Instagram) Galerija

Sementa Rajhard tijekom nedavnog putovanja na Maldive sa zaručnikom Vanjom Brundulom potvrdila je kako čeka prvo dijete.

Glumica i pjevačica Sementa Rajhard u travnju prošle godine zaručila se za dečka Vanju Brundulu, a sada je potvrdila i da čekaju bebu.

Pogledaj i ovo Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Bilo je to davno Bivše hrvatske misice koje su bile upletene u veliki skandal 1999. godine blistale na istom događanju

Podsjetimo, Sementa i Vanja prvi su put viđeni skupa u rujnu 2015. godine na hokejaškoj utakmici u zagrebačkom Domu sportova, a svoju su ljubav zapečatili zarukama u travnju 2018. godine.

Iako rijetko priča o privatnom životu, glumica je ovoga puta učinila iznimku te s tisućama obožavatelja podijelila kako s budućim suprugom sada očekuje prvo dijete, djevojčicu.

"Nas troje. Tri srca kucaju zajedno zauvijek. Uskoro nam stiže princeza", napisala je Sementa pored fotografije trbuščića, dok ju ekonomist i instruktor skijanja drži za ruku. Fotografija je nastala tijekom njihova nedavnog putovanja na romantične Maldive.

Ipak, glumica se sada vratila poslovnim obvezama na domaćem terenu, pa je sinoć blistala na predstavljanju kolekcije H&M x Giambattista Valli, no trbuščić je uspješno sakrila u elegantnoj, crnoj haljini. Make-up i kosa bili su besprijekorni kao uvijek, a ljepotica čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

Također, uhvaćena je u ugodnom druženju s kolegicama Katarinom Baban, Arijom Rizvić i Martinom Stjepanović, zvijezdama serije "Drugo ime ljubavi" koje su također blistale u pomno biranim kreacijama na jednom od najvažnijih modnih evenata sezone.

Što se tiče planova za vjenčanje, glumica je u jednom intervjuu nedavno izjavila da točan datum nema, ali da se zbog toga i ne opterećuje. Prioritet im je useliti se u novi dom, nakon čega će se posvetiti pripremama za svadbenu proslavu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +8 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene