Sementa Rajhard tijekom nedavnog putovanja na Maldive sa zaručnikom Vanjom Brundulom potvrdila je kako čeka prvo dijete.

Galerija


Glumica i pjevačica Sementa Rajhard u travnju prošle godine zaručila se za dečka Vanju Brundulu, a sada je potvrdila i da čekaju bebu.

Vezani članci Domaće manekenke (Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL) Vrijeme ovih domaćih ljepotica tek dolazi, no o njima se već itekako priča i prati ih se na Instagramu Ivana Petković Čevra i Lejla Filipović (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Bivše hrvatske misice koje su bile upletene u veliki skandal 1999. godine blistale na istom događanju

Podsjetimo, Sementa i Vanja prvi su put viđeni skupa u rujnu 2015. godine na hokejaškoj utakmici u zagrebačkom Domu sportova, a svoju su ljubav zapečatili zarukama u travnju 2018. godine.

Iako rijetko priča o privatnom životu, glumica je ovoga puta učinila iznimku te s tisućama obožavatelja podijelila kako s budućim suprugom sada očekuje prvo dijete, djevojčicu.

"Nas troje. Tri srca kucaju zajedno zauvijek. Uskoro nam stiže princeza", napisala je Sementa pored fotografije trbuščića, dok ju ekonomist i instruktor skijanja drži za ruku. Fotografija je nastala tijekom njihova nedavnog putovanja na romantične Maldive.

Ipak, glumica se sada vratila poslovnim obvezama na domaćem terenu, pa je sinoć blistala na predstavljanju kolekcije H&M x Giambattista Valli, no trbuščić je uspješno sakrila u elegantnoj, crnoj haljini. Make-up i kosa bili su besprijekorni kao uvijek, a ljepotica čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica.

Također, uhvaćena je u ugodnom druženju s kolegicama Katarinom Baban, Arijom Rizvić i Martinom Stjepanović, zvijezdama serije "Drugo ime ljubavi" koje su također blistale u pomno biranim kreacijama na jednom od najvažnijih modnih evenata sezone.

Što se tiče planova za vjenčanje, glumica je u jednom intervjuu nedavno izjavila da točan datum nema, ali da se zbog toga i ne opterećuje. Prioritet im je useliti se u novi dom, nakon čega će se posvetiti pripremama za svadbenu proslavu.

Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku