''Genijalni ste bili!''

Jedan od najuspješnijih domaćih tiktokera zbog showa koji je priredio dobio neočekivani kompliment: ''Jako si sladak!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego Sandi Pego +0 Sandi Pego Galerija

Sandi Pego u prvoj emisiji showa Ples sa zvijezdama pokazao je svoje plesno umijeće, a inače je hrvatskoj publici poznat kao jedan od naših najuspješnijih tiktokera.

Sandi Pego polovica je najpopularnijeg domaćeg para na TikToku, s atraktivnom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić snima zanimljiva i smiješna videa, a sad se predstavio svojim plesnim umijećem i ako je suditi po komentarima žirija, sve je oduševio i iznenadio. 

Pogledaj i ovo Helena Janjušević i Sandi Pego Otplesao do finala Sandiju se život okrenuo za 180 stupnjeva, a u posljednje vrijeme mu pristižu i zanimljivi upiti: "Slatki su!"

''Nemoj me krivo shvatiti, ali jako si sladak, super si performer i jedva čekam gledati dalje'', komentirao ga je Igor Barberić, a složili su se ostali članovi žirija. 

Na njegovu izvedbu samo su pozitivni komentari i na društvenim mrežama. 

Sandi je nedavno u intervjuu za Dnevnik.hr priznao koliko je sretan zbog prilike koju je dobio.

"Za mene je ples stil života. U meni budi pozitivnu energiju, veselje i osjećaj slobode. Kroz ples mogu iznijeti svoje emocije i nemam nikakvih opterećenja. Mogu biti svoj", kazao je Sandi za DNEVNIK.HR.

Pohvalio se i kako već ima plesnog iskustva.

"Osobno smatram da mi najbolje ide hip-hop. Trenirao sam ga i pronašao se u njemu. Volim kreativne elemente koje sadrži, njegovu dinamiku i energičnost. Pratim i poznate plesače koji pokazuju kako ples može pobuditi emociju, donijeti osmijeh na lice i izazvati divljenje publike. Upravo zbog toga ga i ja volim", otkrio je pa priznao i u kojim se stilovima ne snalazi najbolje.

"Najviše se pribojavam standardnih plesova. Po prirodi sam energičan i oni koji me poznaju znaju da volim dinamiku. Standardni plesovi zahtijevaju pravilno držanje i vođenje te odličnu koordinaciju s plesnim partnerom.

No, možda moj strah nije opravdan i upravo se u tom stilu pokažem najbolji", optimističan je Sandi, a nama preostaje vidjeti njegove daljnje izvedbe. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić +2 Jelena Perić Celebrity Kakva transformacija hrvatske influencerice koju uspoređuju s Kim Kardashian: ''Bravo, pravo si iznenađenje!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula rasplakali Larisu Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović +5 Filip Vidović Celebrity Prve suze u showu, Larisa se nije mogla suzdržati: ''Otac te sigurno gleda od gore, i kako bi rekao, samo polako''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene