Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kradljivac provalio u kuću poznatog DJ-a. Nije poznato što je tražio.


Uhićen je državljanin poljskog podrijetla koji je pokušao ući na posjed poznatog DJ-a Davida Guette na otoku Ibizii. 

Vezani članci David Guetta, Jessica Ledon U 54. izgleda mlađe nego prije 10 godina! Pogledajte transformaciju zbog koje je i njegova prezgodna djevojka pala u drugi plan David Guetta, Jessica Ledon Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti

Policija je osumljičenika uhvatila u jednom noćnom klubu, nakon što ga je prijavio jedan od radnika u kući DJ-a.

Radnik je rekao policiji kako je kradljivca zatekao u kuhinji kuće na otoku Ibizzi, blizu San Josea. Tvrdi kako je vidio kradljivca kako baca nož, međutim policija nož nije pronašla.

Prema pisanju lokalnih medija i policije, osumljičenik će u sljedećih nekoliko dana biti izveden pred sud. Naime, ovo je već drugi put kako ovaj čovjek pokušava ući na posjed. Prvi put se predstavio kako prijatelj DJ-a te je pušten, a sada je pokušao preskočiti veliki zid kojim je kuća okružena.

 

A photo posted by David Guetta (@davidguetta) on

David Guetta, francuski DJ, rođen je u Parizu 1967. S Cathy Guettom ima dvoje djece. Drugi je najplaćeniji DJ, odmah poslije Calvina Harrisa. Bogatstvo mu se procijenjuje na 60 milijuna dolara.