Prije točno 12 godina završilo je emitiranje 'Prijatelja', koji se još uvijek smatraju jednom od najboljih serija svih vremena.


Prije točno 12 godina emitirana je posljednja epizoda kultne serije 'Prijatelji'. Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey i Ross zadnji put su se zajedno našli na malim ekranima. Serija je završila nakon 10 sezona, ali i dan danas milijuni ljudi gledaju reprize i govore kako im je upravo to najdraža serija. Naravno, s velikim razlogom. Svaka epizoda, svaka scena, uvijek će vas nasmijati, a bome su nasmijale i same glumce kada su ih snimali.

Vezani članci Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Prijateljstvo s malih ekrana u stvarnom životu: Evo kako slavne prijateljice izgledaju 25 godina od početka serije Slika nije dostupna Okupljanje 'Prijatelja' prošlo u suzama

Iako još nema priča o novim nastavcima, glumci se ranije ove godine prvi put okupili nakon završetka snimanja. Dok čekamo na nove nastavke ove fenomenalne serije, pogledajte neke od najboljih gafova sa snimanja 'Prijatelja'.