Prije točno 12 godina završilo je emitiranje 'Prijatelja', koji se još uvijek smatraju jednom od najboljih serija svih vremena.


Prije točno 12 godina emitirana je posljednja epizoda kultne serije 'Prijatelji'. Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey i Ross zadnji put su se zajedno našli na malim ekranima. Serija je završila nakon 10 sezona, ali i dan danas milijuni ljudi gledaju reprize i govore kako im je upravo to najdraža serija. Naravno, s velikim razlogom. Svaka epizoda, svaka scena, uvijek će vas nasmijati, a bome su nasmijale i same glumce kada su ih snimali.

Vezani članci Courteney Cox, Jennifer Aniston i Lisa Kudrow (Foto: AFP) Dobri i poslije 25 godina: Monica iz ''Prijatelja'' pokazala da se i danas druži s kolegama iz hit serije Mitchell Whitfield i Jennifer Aniston (Foto: Scrennshot) Gotovo 25 godina od prve epizode otkriveni dosad nepoznati detalji sa snimanja svima omiljenih ''Prijatelja''

Iako još nema priča o novim nastavcima, glumci se ranije ove godine prvi put okupili nakon završetka snimanja. Dok čekamo na nove nastavke ove fenomenalne serije, pogledajte neke od najboljih gafova sa snimanja 'Prijatelja'.