Bila je to uloga koja ju je proslavila, a prošlo je 15 godina!


No izgleda da je vrijeme stalo za Carmen Electru koja je za In Touch Weekly pozirala u crvenom kupaćem kostimu koji je bio njezin zaštitnički znak u seriji 'Baywatch'.

>> Tko bi joj odolio u ovakvoj haljini?

Vezani članci Carmen Electra Seksi pojavom u crvenom badiću obilježila je 90-e, a neki kažu da je sad u 49. godini još i ljepša nego tad! Carmen Electra U 49. godini izgleda jednako kao 90-ih kada nas je očarala u crvenom badiću, ovo je njezina tajna

Mora se priznati 40-godišnja Electra izgleda gotovo isto! U početku je, kaže, oklijevala odjenuti slavni bikini, ali je 'ispalo bolje nego što je mislila'.

'Stvarno se osjećam bolje nego što sam se osjećala sa 25! Mislim, trudim se, imam disciplinu oko vježbanja koju sam naučila dok sam plesala balet kao djevojčica', ispričala je Carmen.

Njezina karijera u svijetu showbizza krenula je uzlaznom putanjom 1997.godine, kada je dobila ulogu u 'Baywatchu', a nakon toga je pozirala za Playboy –tri puta!

'Opet bih rekla da, opet bih pozirala! Obožavam Playboy, podržavali su me od samih početaka. Ponosna sam na svoje tri naslovnice', rekla je Electra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook