Početkom lipnja svijet je napustio slavni kuhar i putopisac Anthony Bourdain u 62. godini života.

Galerija


Početkom lipnja svijet je napustio slavni kuhar i putopisac Anthony Bourdain.

Vezani članci George W. Bush održao dirljiv govor o svojem ocu (Foto: AFP) - 10 Ujedinjena Amerika ispratila bivšeg predsjednika Georgea H. W. Busha Fabrizio Corona i Asia Argento (Foto: Profimedia) Bivši suprug Nine Morić u vezi s velikom ljubavi nedavno tragično preminulog slavnog kuhara

Njegova iznenadna smrt šokirala je njegove obožavatelje, kolege i prijatelje, a sada je na površinu isplivao i sadržaj njegovog posljednjeg intervjua kojeg je dao novinarki časopisa "Popula" u kojem se pričalo o onome na što ne biste prvo pomislili.

 

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Naime, Anthony je u njemu izrazio gađenje prema nekad moćnom filmskom producentu Harveyju Weinsteinu koji je čak 30 godina seksualno zlostavljao brojne poznate i manje poznate holivudske glumice, među kojima je bila i njegova djevojka, 42-godišnja talijanska glumica Asia Argento. "Iako bih ga više od svega voljeo vidjeti pretučenog na smrt u zatvorskoj ćeliji, ni u Arizoni gdje je pobjegao mu nije lako. U tamo nekom usranom mjestu dok jede tu hranu."

Anthony Bourdain (Foto: Arhiva/AFP)
Harvey Weinstein (FOTO: Getty)

"Zamišljam ga kako pere zube u kupaonici, gol, u svom poznatom ogrtaču i odjednom ga pogodi jaki srčani udar koji ga baca u njegovu kadu, gdje umire sam bez ikoga koga bi mogao nazvati", rekao je tada Anthony, a nastavio je s izražavanjem mišljenja i o bračnom paru Clinton, Billu i Hillary.

Anthony Bourdain (Foto: Arhiva/AFP)
Hillary i Bill Clinton (Foto: AFP) (Foto: Afp)

"Bill je vrlo šarmantan čovjek koji ljude privlači poput magneta. Takva je i ona. Kada si s njima u sobi, misliš da su zaista topli i srčani ljudi. Ali, način na koji su uništili i besramno diskreditirali te žene da govore istinu jest zastrašujuć."

 

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Takav stav nimalo ne čudi obzirom na to da je njegova djevojka Asia među prvima progovorila o hororu koji je proživljavala sa holivudskim seksualnim predatorom kojeg su Clintoni branili, posebno Hillary, čiju je stranku svake godine velikodušno financirao još od davne 1999. godine.

"Jako sam ponosan i počašćen što te znam. Upravo si učinila najtežu stvar na svijetu", tada je svojoj partnerici javno poručio Anthony.

 

A post shared by anthonybourdain (@anthonybourdain) on

Njegov život iznenada je prekinut u 62. godini u Francuskoj.