Kakva sapunica!

Problemi u Josipovu gnijezdu: Ivana Isabella razmišlja o prelasku kod drugog kandidata?

Josip i Ivana Isabella (Foto: Screenshot) Josip i Ivana Isabella (Foto: Screenshot) Screenshot 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Ivana Isabella (Foto: Screenshot) Josip i Ivana Isabella (Foto: Screenshot) Josip i Ivana Isabella (Foto: Screenshot) Josip i mama Suzana (Foto: Screenshot) +0 Josip i mama Suzana (Foto: Screenshot) Galerija

Josipa muči što je Ivana Isabella tijekom igre boce istine kazala kako bi prešla kod drugog kandidata, Mateja.

Nakon što su kandidati proveli nekoliko dana s djevojkama na izletima diljem Lijepe Naše, vrijeme da djevojke dovedu u svoje domove. Josip će naredne dane provesti s djevojkama i mamom Suzanom u kući svoje bake na Pagu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ženim sina vraća se na male ekrane - 13 Koja je ona prava? Show ''Ženim sina?'' večeras na malim ekranima: Saznajte detalje treće sezone!

''Sad će se morati iskazati više nego bilo gdje drugdje zato što su sada na mom terenu!" uzbuđena je mama Suzana. Dok su djevojke raspakiravale svoje kofere, Josip je otišao do mame tražiti ju savjet. Naime, muči ga to što je tijekom igre boce istine Ivana Isabella kazala kako bi prešla kod drugog kandidata, Mateja. Kako mama zna najbolje, savjetovala je Josipu da ju ponovno odvede na spoj i otvoreno joj postavi to pitanje.

''Isabella je kao neka zatvorena knjiga, ali mislim da se tu krije više nego što ona da da se pročita. Puno energije treba da se dođe do Isabelle", zaključila je mama Suzana.

Kao i svaki put do sada, Josip je organizirao romantični spoj, no čini se kako ni on ni Isabella nisu voljni jedno drugome dati iskrene odgovore. Na upit želi li prijeći kod Mateja, Isabella je Josipu uzvratila protupitanjem – želi li on da ona ostane.

''To je bilo trik-pitanje i glupa igra koja se dogodila iza kamera. Patricia me pitala bih li radije spavala s Josipom ili s Matejem. Ja sam na to ironično odgovorila s Matejem, a sad ispada da sam ja došla kod Josipa, a zanimam se za Mateja'', kazala je Isabella te dodala:

''Malo sam zbunjena ostala s Josipovim odgovorom, a zbog ekipe, zbog ovog, zbog onog… Zapravo nisam sigurna bih li prešla kod Mateja, simpatičan mi se čini dečko i drago bi mi bilo upoznati ga."

Josipu je, čini se, pomalo zasmetao Isabellin odgovor za vrijeme igre, no kaže da joj ne želi ništa uvjetovati.

''Ako Isabella želi otići, ja je neću zadržavati. Ne želim nikome uvjetovati ništa, možda nam nije suđeno ako ona ima podijeljene osjećaje", zaključio je. Hoće li Isabella ostati kod Josipa ili će pak prijeći kod Mateja, ostaje nam vidjeti. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene