Rijetka pojava u javnosti

Posvojio ga je, a on mu "zahvalio" skandalima: ''Morao sam mu reći da bira život ili smrt''

Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Christopher Brosnan (Foto: Love Island) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Galerija

66-godišnji Pierce Brosnan 2005. godine iz života je izrezao posvojenog sina Christophera.

66-godišnji holivudski glumac ima šestero djece.

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Strašan gubitak Bili su ludo zaljubljeni, a onda je velika tragedija sve uništila: On i danas razgovara s njom

Pierce Brosnan, jedan od omiljenih tajnih agenata 007, ženio se dva puta. S prvom suprugom, australskom glumicom Cassandrom Harris vjenčao se 1980. godine, a par je ubrzo dobio sina Seana.

Cassandra je iz propalog braka imala još dvoje djece, kćer Charlotte i sina Christophera, a nakon što je 1986. godine preminuo njihov otac Dermot Harris, Pierce ih je posvojio te su oni i službeno uzeli njegovo prezime.

Tijekom 1987. godine, dok je Pierce snimao film "The Deceivers" u Indiji, njegova se supruga teško razboljela. Tada joj je, naime, dijagnosticiran rak jajnika, a preminula je u prosincu 1991. godine u 43. godini života.

"Kad vaš partner dobije rak, vaš se život mijenja, od rutine do načina na koji gledate na njega. Ovdje se bavite s mogućom smrću. Cassie je bila pozitivna cijelo vrijeme i bio je to strašan gubitak", jednom je prilikom otkrio glumac kojeg je supruga strašno željela vidjeti u ulozi Jamesa Bonda, koju je dobio četiri godine nakon njezine smrti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

1994. godine Brosnan je upoznao novinarku Keely Shaye Smith u Meksiku, a par se vjenčao 2001. godine te ima dva sina, Dylana i Parisa.

Ipak, jedan od sinova glumcu je počeo stvarati probleme još prije 15 godina zbog problema s drogom, uporno odbijavši pomoć. Radi se o Christopheru, kojeg je posvojio u braku s Cassandrom. 46-godišnji redatelj nedavno je viđen u šetnji Londonom, a bilo je to rijetko njegovo pojavljivanje u javnosti, koje je izazvalo velik interes medija.

Chris se 2013. godine morao suočiti s još jednom smrću u bliskoj obitelji, njegova sestra Charlotte tada je izgubila bitku s rakom jajnika, baš poput svoje majke. Iako je paralelno radio na proboju u filmsku industriji, što mu je išlo od ruke, Christopher je počeo konzumirati kokain i heroin te upadati u nevolje sa zakonom. Tako je 1997. godine proveo tri mjeseca u zatvoru nakon što je uhvaćen kako vozi u alkoholiziranom stanju, a samo godinu dana prije uhvaćen je u istom prekršaju, no tada je prošao samo s novčanom kaznom.

Jednom prilikom Christopher je sudjelovao i u masovnoj tučnjavi u jednom noćnom klubu u Londonu. Zabranjen mu je ulazak u klub, a sve je to dovelo do toga da slavni tata s njim još 2005. godine prekine sve veze. Ubrzo nakon toga Chris je sudjelovao u popularnom britanskom reality showu "Love Island", nakon čega se povukao iz javnosti.

"Christopher je jako pogubljen. Znam gdje je, ali ima težak život. Mogu samo imati snažnu vjeru u to da će se oporaviti. Bolno je s nekim prekinuti sve veze, no ja sam to morao učiniti. Morao sam mu reći da bira život ili smrt. Moje molitve su s njim", jednom je prilikom otkrio Brosnan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Također, glumac u javnim istupima često ističe kako ga je druga supruga spasila od depresije nakon gubitka voljene žene te problema sa sinom i smrti kćeri Charlotte. "Ona je snaga bez koje ne bi to sve mogao preživjeti", zaključio je.

Fotografiju Christophera Brosnana pogledajte OVDJE

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković (Foto: Mario Poje) Davor Garić i Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) Iva Jerković (Foto: Dnevnik.hr) +3 Iva Jerković (Foto: Instagram) inMagazin Najljepša Hrvatica prvi put progovorila o trudnoći i dugogodišnjoj vezi o kojoj je dosad šutjela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene