Amanda Bynes u proteklih nekoliko tjedana čudno se ponašala, a naposljetku je završila u psihijatrijskom ustanovi gdje joj je dijagnosticirana shizofrenija i bipolarni poremećaj.


Glumica Amanda Bynes u posljednjih nekoliko tjedana puni medijske stupce svojim ispadima poput pušenja marihuane u javnosti te vožnje automobila pod utjecajem alkohola i droga. Zbog toga svega Amanda je završila na sudu, ali i na psihijatrijskom odjelu bolnice UCLA.

>> Od slatke djevojčice do problematične djevojke - Evo kako se mijenjala!

Vezani članci Slika nije dostupna Silikoni su prošlost: 'Bilo mi je nelagodno s tolikim grudima!' Slika nije dostupna Problematična glumica nakon uhićenja: 'Tužim policiju i postajem reperica'

Kako nije u stanju brinuti se sama za sebe, skrbništvo nad 27-godišnjakinjom preuzela je majka te je smjestila u kliniku za osobe s psihičkim poteškoćama.

Prema pisanju američkih medija, Amanda ima bipolarni poremećaj te boluje od shizofrenije, a upravo to objašnjava zašto se slavna glumica ponašala neobično u proteklih nekoliko tjedana.

'Njezini roditelji su se bojali kako će do toga doći. Jedinu utjehu im pruža što znaju da će biti u redu ako redovito uzima lijekove', otkrio je bliski izvor za Radar Online.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook