Wow!

Glumica koja ljubi 10 godina mlađeg pjevača šetala u haljini s dekolteom kakav još nismo vidjeli

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra, Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Galerija

Priyanka Chopra prošetala se njujorškim ulicama u seksepilnoj haljini zanimljivog kroja.

Slavna indijska glumica i supruga 27-godišnjeg glazbenika Nicka Jonasa, 37-godišnja glumica Priyanka Chopra, pretvorila je običan njujorški pločnik u modnu pistu kada je prošetala izlazeći iz hotela Four Seasons u seksepilnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Priyanka, koja je od supruga starija čak 10 deset godina, pokazala je dekolte i nevjerojatnu figuru u midi cvjetnoj haljini, a svi prolaznici na ulici s divljenjem su je gledali.

Glumica je ovih dana zauzeta promoviranjem svog novog filma "The Sky Is Pink", što označava njezin povratak u Bollywood nakon trogodišnje pauze.

"Ovo je vrlo poseban film temeljen na posebnoj životnoj priči koja se uistinu dogodila, i to u nevjerojatnim okolnostima. Osjećam da nam, u ovom ciničnom svijetu u kojem živimo, ovaj film pokazuje što sve možemo učiniti kada imamo obitelj i obiteljsku podršku", objasnila je Priyanka u intervjuu za Vogue.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Priyanka se vratila u Bollywood nakon što se u prosincu prošle godine udala za Nicka na raskošnoj ceremoniji koja je održana u njezinoj rodnoj Indiji.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +6 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Polusestra joj je slavnija, no ona bujnom guzom u tangicama zna kako privući svu pažnju na sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene