Priyanka Chopra prošetala se njujorškim ulicama u seksepilnoj haljini zanimljivog kroja.

Galerija


Slavna indijska glumica i supruga 27-godišnjeg glazbenika Nicka Jonasa, 37-godišnja glumica Priyanka Chopra, pretvorila je običan njujorški pločnik u modnu pistu kada je prošetala izlazeći iz hotela Four Seasons u seksepilnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti.

Vezani članci Priyanka Chopra Jedna od najljepših glumica već tjedan dana nije izašla iz kuće: "Odjednom je ovo naša realnost" Priyanka Chopra Danas je poznata glumica i ima 10 godina mlađeg supruga, a 2000. godine bila je Miss svijeta

Priyanka, koja je od supruga starija čak 10 deset godina, pokazala je dekolte i nevjerojatnu figuru u midi cvjetnoj haljini, a svi prolaznici na ulici s divljenjem su je gledali.

Glumica je ovih dana zauzeta promoviranjem svog novog filma "The Sky Is Pink", što označava njezin povratak u Bollywood nakon trogodišnje pauze.

"Ovo je vrlo poseban film temeljen na posebnoj životnoj priči koja se uistinu dogodila, i to u nevjerojatnim okolnostima. Osjećam da nam, u ovom ciničnom svijetu u kojem živimo, ovaj film pokazuje što sve možemo učiniti kada imamo obitelj i obiteljsku podršku", objasnila je Priyanka u intervjuu za Vogue.

Priyanka se vratila u Bollywood nakon što se u prosincu prošle godine udala za Nicka na raskošnoj ceremoniji koja je održana u njezinoj rodnoj Indiji.

Polusestra joj je slavnija, no ona bujnom guzom u tangicama zna kako privući svu pažnju na sebe