Priyanka Chopra i Nick Jonas blistali su na dodjeli britanskih glumačkih nagrada BAFTA.

Galerija


Jedna od najljepših žena svijeta, glumica Priyanka Chopra bila je glavna zvijezda ovogodišnje dodjele nagrada BAFTA u Londonu na kojoj je imala i ulogu prezenterice, a i film "White Tiger" u kojem glumi bio je u konkurenciji za pobjedu.

Vezani članci Priyanka Chopra i Nick Jonas Kao mama i sin? Zadirkuju ga jer je 10 godina mlađi od žene, ali zapravo je pravi sretnik i time se hvali na sva zvona Priyanka Chopra Jedna od najljepših glumica već tjedan dana nije izašla iz kuće: "Odjednom je ovo naša realnost"

No Priyanka se našla u centru pozornosti i bila na meti svih fotografa i snimatelja tijekom večeri zbog svoga odvažnog stajlinga na crvenom tepihu. Naime, 38-godišnja glumica odabrala je crvenu bluzu s velikim prorezom s prednje strane, ispod koje nije nosila ništa i morala je jako paziti kako se kreće da slučajno ne pokaže cijelo poprsje.

Uz nju je bio i 28-godišnji suprug Nick Jonas, elegantan u crnom smokingu, koji se nije odvajao od deset godina starije ljepotice. Djelovala je jako dobro raspoloženo dok ju je on ljubio pred kamerama.

Priyanka je svjetsku slavu stekla 2000. godine kada je pobijedila na izboru za Miss svijeta, nakon čega je započela glumačku karijeru. S Nickom je vezu započela 2018. godine, a on je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva mjeseca veze, i to dan nakon njezina 36. rođendana, dok su bili na romantičnom putovanju na grčkom otoku Kreti.

Princ Harry stigao u London prvi put nakon godinu dana, i to bez Meghan, mora u karantenu, a poznato je i gdje će ga za to vrijeme smjestiti

Poslije 22 godine braka srce mu je osvojila mlađahna seks-bomba! Oboje su savršeno isklesani, ali s nje je pogled baš teško skinuti